johannamodig.blogg.se

Håkkö

Kategori:

Hockeykväll på kilen ikväll med töffa kåmpisar å lilleman :)
Kanske chirre å dirre å dricka också:)

Tjaråå

Mer drömmar

Kategori:

På tal om drömmar när vi ändå är inne på det. Jag är en sån som minns mina drömmar typ varje natt. Jag kan styra mina drömmar rätt ofta också och jag vet när jag sover och drömmer, då brukar jag säga till mig själv att de här är inte verkligt så du behöver inte vara rädd.. Om de är ngt läskigt jag drömmer.

Inatt har jag förutom smsen drömt om björnar. Jag vet inte varför men det händer då och då. Jag har några drömmar som är återkommande och alltid så länge jag minns har varit det. De är björnarna. Sen är det att jag kan flyga genom att tänka väldigt hårt så lättar jag från marken. Oftast år jag jagad. Sen är det att jag inte knappt kan röra mig. Allt går i slowmotion. Jag är näst intill förlamad.

Brukar ni ha återkommande drömmar?

När dröm och verklighet blir ett

Kategori:

Inatt så drömde jag att jag satt i bilen och smsade med en person. Precis när jag drömmer det så får jag ett sms av samma person på riktigt. Så jag vaknade och svarade på smset. Sen somnade jag om och fortsatte drömma att vi smsade. Sen vaknar jag av svaret. Och somnar och fortsätter drömma samma sak.

Haha var verkligen tvungen att tänka efter så jag inte svarade på dröm smsen på dem riktiga smsen :p

Nåja, gomorron... Hade hellre sovit men som min brorson sa: pengar is the shit!

Idag

Kategori:

Är det en månad sedan jag flyttade hem till min lägenhet igen efter 3 veckor i kjs lägenhet. Och imorgon blir kevin 2 år och 7 månader :)

Kvällen består av fläskeri i soffan. Efterlyst är underhållningen och inhalation är sysselsättningen. Då vet ni.

Gonatt

mina kååmpisar

Kategori: Allmänt

Vart gokäk med lilleman, ida och kj :) Därefter kaffehäng och betalning av 100% kryssen ;) 
Klurat på ner resan och hemresan. Jag ska ju på sjukhuset samtidigt så de blir att åka ner redan på söndagen och så sjukan till på torsdag. Sen kryssar vi sönder östersjön. Sen tuffa hem med tåget eftersom gällivare inte anser sig behöva några flyg på lördagar. så nu vet ni.
Mamma och kevin ska med på sjukan. as always ;)
 
ska sätta igång hårt med tränandet nu eftersom de behövs så jag får upp lungfunktionen innan sjukan. Vill göra bättre resultat än jag gjort de senaste 3 åren. Så de blir mkt att jobba på.
men satan att jag ska lyckas:)
 
nåja nu inhalation. Måste köpa mej en träningscykel. fast helst hade jag haft ett springband.
 
tjarå/J

Ps

Kategori:

Gillar att ha tillbaka alla mina piercingar ;) eller ja, den i örat, ni vet i den lilla ploppen där? Den har jag inte satt tillbaka än eftersom ngn måste göra nytt hål där.. Ser inte att göra de själv. Cicci, kan du?;)

Party shaker

Kategori:

Jag älskar att sitta i soffan med musik i bakgrunden och tända ljus. Mer än så behöver jag inte för att få harmoni.

Jag älskar att våren visat ett förprov på vad som komma skall:) jag är så där äckligt genomlycklig att några av mina läsare förmodligen spyr åt mig. Sorry men så är det!
Det känns som att jag glider på en våg och surfar mig genom dagarna ;)

Blåser lite lycka till er också:

Magfan

Kategori:

Magen fukkar sig. Jävla torrkött som är så gott att jag måste äta så mkt att jag sen får magont!

Dagen bestod av jobb, ett viktigt möte, mys med min son, köttbullerullande, hälsat på grannen, fått besök och nu ska jag minsann sova! Jag kmr sova såå sjukt gott, är helt galet trött :) tur man inte jobbar natt inatt för de hade jag aaaldrig orkat med tanke på hur stort mitt trötthetskonto är nu ;)

Najty/j

Trots ont i magen

Kategori:

Så gör jag tummen upp

svårt att svara?

Kategori: Allmänt

det känns bra nu :)
 
haft kevins faster jennifer här på kaffe å surr :) hon är så jävla go den tjejen. Vi planerade att åka och hälsa på i porjus någon dag här.
 
på ett tag ska vi upp på kilen på middag hos cicci, micke och jocke. Ska bli riktigt fint med tacos :)
&  så ska vi boka partykryssen ;) 

jobbet går bra, sjukdomen funkar. Ja men ni vet. de rullar på och de känns bra :)
frågor jag för dagen ställer mig är: kommer jag vinna en miljon snart? :) hihi
 
Tjaarå/J

Allting går upp för mig

Kategori:

När solen går ner:)

Sitter och inhalerar. Har vart rethostig men slemmet är fint och lungorna stora idag. Jobbet gick bra och jag mår definitivt bättre idag än va jag gjorde förra söndagen med en rejäl fest i bagaget och 1,5 timmes sömn...


Underbara dag

Kategori:

Jag har spenderat både gårdagen och dagen på absolut bästa sätt. Tillsammans med min son :)

Igår bakade vi, hälsade på grannen så barnen fick leka och sedan på kvällen myste jag tillsammans med ida framför en film :)

Idag drog vi på dunka, jag, kev, morsan, jenny, rosa-li, melina och kim. Det var precis full fart och när vi kom hem fick kev inta vagnen och det blev en promenad.

Väl hemma tog vi det bara lugnt, sen bjöd jag morsan på helstekt fläskfile med solroskärnepesto.

Därefter vart det lite små tråk men då fick jag ett sms av jenny att hon och tjejerna skulle komma över. Så barna lekte på och vi satt och surra :)

Alltså jag förstår inte att jag har dån tur att ha världens bästa granne! Hon är så jävla gullig och jag trivs helt galet bra i hennes sällskap. Kan då säga att hennes kille har haft tur som hittat henne!

Nu gick dem hem och kevin la sig och kolla film. Imorgon är de jobb för min del, fick chansen till övertid och de är inte helt fel :)

Under veckan har jag vart själv (kev hade pappavecka) och jag har rännt. Fan jag har knappt vart i lägenheten ;)
De har med andra ord vart en riktigt bra vecka på de flesta sätt :)

Nästa vecka jobbar jag mest men jag har iaf lite förväntningar på vissa plan:)

https://cdn2.cdnme.se/4014134/6-3/pic_512903b0ddf2b3403b7fd113.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4014134/6-3/pic_512903b0ddf2b3403b7fd113.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4014134/6-3/pic_512903b0ddf2b3403b7fd113.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4014134/6-3/pic_512903b0ddf2b3403b7fd113.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4014134/6-3/pic_51290409ddf2b33feef9d276.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4014134/6-3/pic_51290409ddf2b33feef9d276.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4014134/6-3/pic_51290409ddf2b33feef9d276.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4014134/6-3/pic_51290409ddf2b33feef9d276.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4014134/6-3/pic_51290561ddf2b33fe502bcb5.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4014134/6-3/pic_51290561ddf2b33fe502bcb5.jpg" class="image">

De börjar bli kroniskt

Kategori:

Denna trötthet :p snarkat till 13.30 idag. Så nu sitter ja och inhalerar å sen är de ju bara gå till jobbet. Sen hem å snarka direkt igen eftersom jag har fm imorgon.

Så thats my day. Tjao

Lurad!

Kategori:

Cicci lurade mig att jag skulle få varma mackor men i självaverket så fick vi sätta oss i bilen å fa å hämta pizza:p fast de va också gott. Vi kollade thats my boy, haha jag är lite efter och hade inte sett den men som ja garvade ;)

Suck

Kategori:

Känslan när man inser att den evighet man suttit och inhalerar bara har pågått i 13 minuter!!!

Snark

Kategori:

Slocknade efter jobbet och som det behövdes. Nu är de städning på g. Sen har cicci bett mig komma å kolla film med henne på kilen ikväll ;) det rycktades om varma mackor också :)

As time passes by

Kategori:

Hittade något som nog stämmer:

Fel

Kategori:

Blev ju fel bild i förra inlägget. Här är ju den fina bilden jag egentligen skulle visa :p

Morning has broken

Kategori:

Stämmbandsinflammation nu då. Ingen röst. Kul kul.

Igår hade jag en rejäl uppgång på besökarna här i bloggen. Är de något speciellt ni väntar på att jag ska skriva om? Lämna en kommentar isf så ser vi ju vad de blir av det:)

Nu jobb. L8 folks ;)

Jo men

Kategori:

Man är ju inte piggast i stan idag! Såå trött. Så sjuukt trött

Gose

Kategori:

Hade kul igår, vart bra röjj här igår:) krogen var också kul och för första gången på vääldigt länge så hade jag så pass roligt att jag ville vara där till stängning. Därefter besökte vi manuella och sen till kj på eftersväng.
På morgonen stressade jag hem till en mindre städad lägenhet och sen kom min son hem ;) han är den finaste som finns!!!
Nu är de väl dax att börja röjja upp här då. Håjj!

Får se vad resten av dagen har att erbjuda :)

Jeg er ikke den du tror du veit

Kategori:

Jeg aer en supernova. Bra låt ;)

Gonatt

Kategori:

Igen. Kevin vaknade av nån dröm eller nått. Ropade på mig och ville se pippi så vi har legat vaken 1,5 timme och kollat på pippi dårå. Nu är klockan 04.00 och han somnade just om. Så nu ska jag också sova:) lär ju iaf få sovmorgon på morron ;)

En gammal bild på lillen

Chips

Kategori:

Jag äter chips. De är gott. Kevin kollar film.

Gonatt världen

Klockan

Kategori:

Är ställd. Och jag går och sover.

https://cdn2.cdnme.se/4014134/6-3/pic_511d567fddf2b35eef0f9048.jpg" class="image">

Kolsyra

Kategori:

De känns lite så. De lixom bubblar och kittlas. Snart kan jag berätta för er. Men jag får än så länge hålla er på halster.

Imorgon är det jobb som gäller innan man får ta helg. Ska bli såå skönt att vara ledig. Som jag slitit den senaste veckan. Inte bara jobbmässigt. Men lixom med droppet, magsjukan som kev hade, våra förkylningar.

Supernova med cir.cuz.. Lyssna den. Jag gillar den :)

0 inspiration

Kategori: Allmänt

jag har fått rosor idag. Dem är rosa och står på mitt köksbord och gör mig glad! :)
Tack mamma! 
 
Idag rök nålen. Frihetskänslan är ett faktum. Alltid när jag tar bort nålen så är det så skönt att slippa tänka på tider, biverkningar, duschkrångel och hur fult det är med en nål och plåster och slang mitt ovanför bröstet.
Men de gör ju bra i mig iaf, det är det viktigaste. 
 
nää jag har skrivit om min text här på bloggen hundra gånger idag. har inte nån inspiration idag verkar det som. har skrivit typ: idag har jag...bla bla blaaa.... sen raderat. så nu ger jag upp.
idag är inte en sån dag som jag ska låta fingrarna flyga över tangenterna. ibland kanske såna dagar också behövs...
 
 

Feb. 13, 2013

Kategori:

Jag må vara förkyld bortom sans och vett, men den där känslan som jag har och som fyller hela kroppen, varje cell i mig är underbar. Slå på ola magnell-kliff så kanske ni fattar vad jag menar. Det är som att hela världen ligger för mina fötter och att allt det vackra är just vackert för mina ögons skull.

Jaharuu

Kategori:

Har tagit en "jag-kväll". Kev sover, jag bara njuter i soffan med fotbad, tända ljus och lavendel olja. Har vart sliten, trött och förkyld idag så de här behöver jag!

Handla

Kategori:

Jag och kev for och handlade. De är så tråkigt men ett måste. Nu håller han på att bada och jag plockad ihop tvätt till tvättstugan. Sen ska jag ha dropp och inhalera.

Blir bara att ta de lugnt i övrigt. Är såå trött.

After work

Kategori:

For vi ut å busa i snön. Sparkåkning, lek i lekparken och semlafika på domus :)

& svaret kom fort

Kategori:

På mailen. Ett till replay är skickat och vart kommer detta leda mig?

Tack för att jag fick förmågan att formulera mig i skrift utan att behöva stanna upp och tänka.

Tärningen är kastad

Kategori:

Eller ja, mailet är skickat och nu kan jag bara hålla tummarna!

Jag kan inte bestämma mig

Kategori:

Om jag ska skratta eller gråta åt eländet. Somnade efter 00 och kev väckte mig 03.30 för morgonen.

De blir en tung dag idag känner jag på mig.

Goddamnit

Är det...

Kategori:

Kan det vara.... Jo kanske...
Det är nog tamejtusan det :)

Nu SKA jag sova!!!

Nämensåattehh

Kategori:

Om förkylningen skulle ta och ge med sig nu då..

Jobb imorn, kort dag=najs!

Luleå

Kategori:

Spelar ikväll och jag kör hockeykväll med grabbarna ;)

Det är att leka med eld

Kategori:

För att få en glöd att brinna behövs bara lite syre ;)

Never forget that!

Lönchhh

Kategori:

Ätit rester till lunch. Blev taco. Mums!

Efter jobbet ska jag mysa järnet med kev. Saknar honom tok mycket. Om jag var miljonär hade jag investerat pengarna i tid. Det innebär att jag inte hade jobbat och därmed haft över massa mer tid till min son. Det mest obetalbara som finns i denna värld!

Somnade på soffan igår. Vaknade till och gick till sängen. Skönt att faktiskt vakna rätt utvilad idag iaf. Även om klockan var allt för lite. Men så är de när man jobbar.

Over n out

.

Kategori:

snart är jag klar med droppet ju:)

Brrr!!!

Kategori:

Sovit gott och vaknar när klockan ringde. Märker att rethostan har gått över till förkylning med snuva och lite halsont. Yay!

Fryser fast jag har både onepiece, morronrock och filt på mig. Men inge feber. Bara morronfrusen.

Längtar redan till klockan slår 16.00 så jag får gå hem å vara med min son :)

Lisa:

Kategori:

De står att den ska finnas men jag hittar heller inte den så jag vet inte??

It's Fokking euphoria ;)

Kategori:

Kevin är min lyckokick. Fan vad jag älskar lill sparven :) vi har dansat järnet är hemma. Och käkat våffler till frukost:)

Och jag tror att kommande vecka kan slå förra, nog för att det ska mycket till men de finns några faktorer som höjer potentialen: nålen ryker på tisdagkväll. Kevin är inte magsjuk längre (men har fått rethosta, hellre det) jag tror jag kommer få ett besked i veckan som jag väntat på. Sen ska jag köra avslut på veckan med kompishäng.

Livet är så jävla awesome:)

När liten sover

Kategori:

Så passar mamma på att återuppleva en stor del av sin barndom

Rethosta

Kategori:

Har fått rethosta. Man brukar ju säga att kärlek och hosta går inte att dölja och nog är det så alltid! :)

Kevin har inte spytt sedan 18.00 igår kväll så jag hoppas det fortsätter så :)
Vid 05.30 fick jag göra välling åt honom och sen ville han även ha juice och yoggi. Därefter fortsatte vi sova ett tag men nu är vi vakna. Idag var jag inte lika trött som igår eftersom jag la mig i tid igår men trött är jag ändå.

Vi får se vad de blir idag. Imorgon jobbar jag så kevin får vara med sin mormor eftersom han vart sjuk och inte kan gå på dagis förrens på tisdag för då har han vart symtomfri i 48 timmar. Tror nästan han får åka dit redan ikväll och sova där så jag slipper köra honom dit strax efter 6 på morronen.

Ps: mamma, kan du sticka såna här sockar åt mig i rosa och svart?

5fakta om mig

Kategori:

Min kompis hade skrivit 5 fakta om sig själv i sin blogg och jag tänkte att jag ska köra samma sak.

1. Ja har aldrig haft magsjuka i hela mitt liv. Kommer nog aldrig få det heller eftersom jag inte ens blivit sjuk fast jag fått magsjuke-spya/bajs över mig. Jag är inte rädd för att åka till folk som är magsjuka. Men jag undviker det nu för tiden eftersom jag kanske drar med mig nå skit å smittar kevin.

2. Jag gillar att psyka mig och skojjas men jag är också djup. Jag vill gärna samtala om djupa saker med folk jag tycker om.

3. Påstående två leder hit till fakta tre då. Jag är rätt öppen av mig men att få mig att öppna mig på riktigt de har väldigt få lyckats med. Kommer vi dit så betyder det att ni har en plats i mitt hjärta för all evig framtid, även om ni kanske inte ens längre vill finnas där. Tro mig, jag vet!

4. Jag har alltid önskar mig en syster eller en äkta vän. Tjej alltså. Boundar lättare till killar och därför har jag aldrig hittat hon som får mitt hjärta att slå (på ett vänskapsplan). Bland killar har jag det!:)

5. Jag får en känsla i bröstkorgen inför saker och ting eller inför sånt jag inte ens vill ha det om. Den känslan har hittills alltid lett mig rätt. Ibland försöker jag tränga undan den men den kommer tillbaka starkare då och när ja kollar upp det som känslan ber mig kolla upp så har det än så länge alltid stämt. Jag vet inte vart detta kommer ifrån eller varför de är så för mig men jag tror inte på övernaturliga saker men nu orkar jag inte längre ifrågasätta den, den kommer till mig och jag har lärt mig acceptera den

Håhååjajaa

Kategori:

Tröttheten fortsatte. Sen började grabbhalvan spy så de vart vår lördag dårå. Torka spyor och mysa. Sen sov vi. Tvättat oändligt antal med tvätt och så fört klockan slår 22 så ska jag gå och invadera tvättstugan igen:p

Lagade tacos och käkade. Hade egentligen tänkt mig middagssällskap men de fick jag ju hoppa över. Vem vill komma å käka i ett hem där magsjuka härjar?? Haha. Jag är väl den enda jag vet som inte bryr mig om folk är magsjuka och ändå kan gå dit eftersom jag aldrig får det. Eller iaf aldrig har fått det hittills i mitt liv! Är nog immun.

Gårdagen var mycket bra trots en del stress på eftermiddagen.

Imorgon hoppas jag detta spyandet är över.

Morning has broken

Kategori:

Och jag ville nästan grina lite när kevin kom och tyckte det var morgon. Jag var bortom trötthetens trötthet!

Nu har vi morgonmys, kev badar och jag kissar:p haha. Så fort jag skrivit klart detta ska jag ta tag i mig själv och försöka vakna till liv. En kopp kaffe kanske hjälper. Snart har jag fyllt kvoten för en hel livstid med hur mycket kaffe jag dricker om man jämnför med förr. Dvs 3 koppar/år * säg 60 år= 180 koppar. Ja ni hör ju, de spårar nu:p

Så sjukt

Kategori:

Helt rubbade saker sker just nu, i positiv bemärkelse ;)

Hellre lite dålig syn

Kategori:

Än grisögon ;p
Haha de var väl ett bra talessätt!? Iaf så har jag vart på en för-koll för ögonen nu. Ska ju operera ögonen så småningom. Blir min present till mig själv när jag får fast jobb.

Och på tal om jobb. Jag känner mig glad idag. Fick ett oväntat men bra samtal som jag tagit i beaktande.
Man behöver då verkligen inte gå arbetslös när man läst till undersköterska ;)

Härliga vinter

Kategori:

Idag är det en härlig vinterdag, krispigt ute med -28 grader, solen skiner och snön har väl aldrig tindrat så mycket som just idag? Lycka är att solen återvänder i allt snabbare takt och våren snart kliver in. Att kunna andas fritt (relativt) och att alla pusselbitar verkar finna in plats! Jag kan inte annat än le ;)

Jokkmokk är inställt om kylan fortsätter. Orkar inte dra med lillen dot och frysa. De kommer fler år:)

Work

Kategori:

Jobbar ju fm imorgon. Haha jag hade ju glömt bort de nästan :p

Imorse myste jag, sen städade jag lägenheten så den är ren å fräsch till helgen. Längtar till imorgon för då kommer min lille gullegos hem :)

Like a tsunami

Kategori:

But even tsunamis fades out suddenly!

Såå, igår skulle jag glo film i sängen. De tog introt så sov jag. Vaknade upp och rätt snart drog ett leende in över mina läppar ;)

Idag fyller min underbara år. Han som alltid vart min lillebror trots att han egentligen är min brorson, han vars namn jag ska tatuera in. Grattis joakim jadestål :)Jokkmokk

Kategori:

Ordet jokkmokk klingar speciellt i mina öron. Idag har kylan kommit krypandes och därmed kan jokkmokk ha sin marknad. De skulle lixom inte vara samma sak med en varm marknad i jokkmokk. Då hade dem likväl kunnat ställa in.

2007 var vi ett glatt gäng i en minibuss som drog till jokkish för att vara mer fulla än drägliga. Kul hade vi och misär var det också på vissa håll. 2 kvällar i rad tattade vi dit med en minibuss byggd för nio personer men fylld till både bredden och tvären. Många händelser koms aldrig ihåg ens dagen efter, endel är glömda så här med tidens gång och vissa saker kommer jag aldrig glömma, inte ens som gammal och grå. Vissa minnen delar vi alla på medan andra är mellan bara två personer. Men hur som helst så var det en resa som gärna kan berättas om som anekdot kring elden.

2009 var det dax igen, en lite mindre skara men väl där mötte vi upp med jokkmokkarna och kul hade vi även denna gång. Som en viss kille sa: ställ er efter kukstorlek så ska jag spöa er allihop. (Eller var de skostorlek?! Det förtäljer inte historien, jag tror vi får låta det ligga i skarvarnas värld)

Året därpå så gungade jag i takt med kevin i magen, nykter och skötsam men kul ändå :)

Därefter har jag vart där med min son och de ska jag fortsätta med, att ta en tur till jokkish i februari ska vara min halvjokkmokkare till son en självklarhet;)


Jabbadabbadoo

Kategori:

Imorse skrev jag att jag önskar att jag hade ett fast jobb och 3 timmar senare satt jag på en intervju. Nu håller jag tummarna :)

Only know you've been high when you feeling low

Kategori:

Jag vill ha ett fast jobb. & jag vet precis vad jag skulle spara pengar till då.

Jaha

Kategori:

Sovit skönt i min nya säng men alldeles för få timmar eftersom farsan ringde och väckte mig och nu kan jag inte somna om. Hade ljudet på eftersom kev är hos sin pappa och jag vill höra om dem ringer om de händer nå eller så...

What if she knew

Kategori:

Would she leave, or just stay anyway?
It could be about me, you see.

Snart dropp & sen sova i min nya sääng ;) ska bli klockrent.

I will take everyday and fuck the shit out of it.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/4014134/images/2013/pic_51118f4fe087c367e17edc38.jpg" class="image">

Mys

Kategori:

Tack

Kategori:

Alla sköna brudar (å grabbar) som får mig att le och skratta! Tack för att ni ger mig mer och mer anledningar att bara garva åt saker å ting ;)
Ni är så jävla sköna

Säng

Kategori:

Känner att det är dax för mig att byta säng ;) blir en rund, man lever ju bara en gång och jag har velat ha en rund säng i såå många år nu så nu känner jag att det är dax att göra slag i saken ;)

Tjyvat bilden på internet

Blanda dropp själv

Kategori:

Nej jag får ju de färdig blandat normalt sett men nu blev jag sjuk mitt i allt och behövde dropp innan dem hann blanda de på homepumps så därför ... Får mina bubblor imorgon :)

Stress

Kategori:

Skulle ställa klockan 05.00 men råkat ställa den 06.00 så nu hann jag bara ta antibiotika, inte inhalera. Tur jag söutar 12 så kan jag göra det då. Börjar om 5 min nu, måste bara kissa så ska jag dra. Hejrååå

Lisa

Kategori:

Ja men så är de för mig med. Jag slarvar nå grönjävulskt med mina creon. Och inhalera är jag dödligt less på så de finns inte. Borde hålla på en timme men de är sällan de blir så länge...

& ja

Kategori:

Jag drunknar i min onepiece

Lilla sprutan

Kategori:

Tar två när dem är så små :p

Feb. 04, 2013

Kategori:

Feber igen. Jobb imorn men jag poppar väl en alvedon och spottar mig i näven :p

Ligger på soffan i onepiece och myser under min nya alldeles underbara filt. Ska inhalera och blanda dropp om en stund ... Ibland undrar jag hur väl jag hanterar min sjukdom i jämförelse med om nån annan i min närhet istället hade fått den. Låt mig förklara: jag sköter ju mig helt okej, inte perfekt men bra. Om jocke/jimmy/kj/cicci osv hade fått min sjukdom, hade han/hon då haft förmågan att ta hand om sig bättre än jag gör eller sämre? Iaf så är Jag såå glad att dem slipper ha cf så de finns inte på kartan :)

Öh?

Kategori:

Jag hade inte skrivit nått om presstopp i mitt förra inlägg. Såå sjukt?

Skrev att jag ska på kuddletarjakt :)
Hejråå

Even the darkest darkness

Kategori:

Jag har satt ett presstopp.

Feb. 04, 2013

Kategori:

Känner mig så mör i kroppen. Men ingen feber längre. Skönt. Hoppas de fortsätter så :p

Blev en väldigt sen kväll igår... Eller natt kanske man får säga, fylld av deeptalk (och antibiotika). Men jag vaknade ändå glad trots att klockan bara var 6.30...myste med min son på morgonen innan jag körde honom till dagis. Nu är det pappavecka för honom. Så klart saknar jag min son. Men jag vet ju att han har det bra och är i trygga händer hos sin pappa. Jag ska passa på att träna och vara med kompisar under veckan. Och jobba några pass:)

På fredag konmer lillgoset till mig igen. Som vi ska mysa då. Det finns ingen större kärlek än den till sitt barn!

För resten av mitt liv

Kategori:

Så kommer minnet av den varma vinden som smekte min kind genom den öppna rutan i bilen på a7 på min 21 års dag att göra mig lycklig. Jag kommer aldrig glömma hur luften dallrade av värme ovanför vägen. Havets skönhet som gjorde ont. Jag kommer aldrig glömma. Jag kommer berätta för min son om det. Jag hoppas han får känna samma euforiska känsla.

Feb. 03, 2013

Kategori:

Jag brukar ibland tänka på hur länge jag har kvar att leva. Eller undra. Hur kommer det vara den dagen de är min tur att dö?

Kommer jag dö ensam?

Hur kommer min sjukdom utveckla sig... Kommer jag klara mig 2 år till innan jag åker på något riktigt dåligt. Eller kommer de ta 10 år? Kommer jag hinna få en transplantation den dagen de är dags, kommer jag få vänta länge?

Men sen när jag börjar fubdera logiskt utifrån min situation och de börjar komma mig för nära så skjuter jag undan tankarna. Dem är alldeles för läskiga att ta in.

Och ingen av oss vet hur länge vi får leva. Minns det!

Auktion

Kategori:

Meningen var att jag skulle på auktion men vi sov så länge och var så sega på morgonen + att jag hade tvättstuga så vi är klar först nu och nu har de ju redan gått så länge av auktionen... Så jag åker å pantar burkar å drar en koll på dollarstore istället :p

Sen får vi se vad resten av dagen bjuder på ;)

Någonstans

Kategori:

På vägen så tappade jag bort mig själv.

Feb. 02, 2013

Kategori:

Nu har ja fått reaktioner på mitt förra inlägg om kevin när han föddes. De är sånt jag vill skriva. Sånt som berör. Och man får gråta. När hjärtat blir fullt så måste de få komma ut. Tårar är rena å klara och de bästa sättet att lätta på ett fullt hjärta. Jag gråter när jag läser om han den där killen som snart ska dö. Jag gråter när de handlar om barn som är sjuka eller far illa. Och så gråter jag när jag blir arg.När kevin föddes

Kategori:

25/7 2010 var jag beräknad. Vi visste att om han inte föddes den där lite små mulna söndagen så skulle dem sätta igång mig morgonen därpå. Ingen kevin kom och vi åkte in på sjukhuset 08.00... På förlossningen hade dem just då fullt upp med en annan födsel så vi tog ctg och sedan fick vi göra vad vi ville fram till 13.00 när vi skulle vara tillbaka.

Vi valde att åka hem och kolla serier (californication om jag inte minns fel)

13.00 och dax för start. Dem skulle sätta pvk på mig och jag skrattade och önskade barnmorskan lycka till. De sket ju sig så klart. Jag sa att dem kunde hämta vad jag behövde för att aktivera porten så kunde jag sticka mig själv och sätta nål. Sagt och gjort...

Började öppna mig och de var inte så farligt ont. 19.00 tror jag klockan var när jag räknades som aktiv förlossning.

Lustgasen var fin till en början. De tyckte även kevins pappa ;p
Sen började jag trippa åt helvete på den så jag slutade. Badade en timme kanske. Sen började de göra ont. Då var jag inte ens nästan tuff längre och jag bad om eda. Klockan var då kring 22 tiden måndag den 26/7.
Sen vart de dax att krysta och kul hade jimmy åt mig när jag låg där och gorma om hur jag trodde att jag skitit ner mig. De hade jag inte.

Sen var de dax. Ochhan fastnade. Och hjärtljuden gick ner. Och de ringdes ut ett urakut snitt. I ett rum fyllt av 11 sjukvårdspersonal. Och så jag och jimmy då.

& så kom han 00.57 den 27/7 2010, den vackraste människan jag vet. Min son! Ett  senare var han ute någon annanstans i någons famn. Upplivning. Men han hade ju bestämt sig, han är en kämpe. Min son! Han skulle leva.

Men döden försökte kröka sina kalla obarmhärtiga knotiga fingrar kring hans liv återigen. Inte ens ett dygn senare...
Men han skulle leva.
Det var slangar, pvker, navelkateter, eeg, ekg och lp. De var kateter och antibiotika. De var prover och blodersättning. De var sond. De var ett helvete som jag inte önskar någon annan att genomleva.
De var rädsla i sin renaste form.

De var en nyfödd med en smärta som jag aldrig sett någon uppleva, varken före eller efter!

Och samtidigt som den sommaren visade sig från sin allra ljuvligaste sida så åkte vi med ett reguljärflyg ner till stockholm för att vaka vid vår svårt sjuka sons sida.
Vår kanske döende son.
Vår son som valde att överleva.

Och vi låg där hand i hand på sängen och bara andades oss igenom tiden. Till han anlände. Fast de missade vi. För då hade våra pressade psyken tagit time out. Vi sov.
Men jag vaknade med ett ryck och kevin var där.

På min födelsedag vände det. Det var nog den vackraste gåva jag någonsin kunnat få! Vi kunde vara försiktigt optimistiska!
Vi åt torra bullar från pressbyrån och jennifer var där och firade med oss. Jag fick trisslotter. Jag vann inget på dem. Men även om jag hade vunnit en miljon hade det nog vart mig likgiltigt.

Och det var under denna resa som jag förändrades. Jag blev någon helt annan än jag var innan.

Dan Kevin Skog, det finns inte ord som täcker vad jag känner för dig. Inte ens om jag använder alla världens vackra ord från alla språk som någonsin har existerat!

Ups, and downs

Kategori:

Leos lekland var en hit för tjabo :)
Sjukan var tråkig, som alltid.
Shoppat till mitt hem, kommer bli så najs ;) prio är att köpa en säng härnäst. Och en tv.

till alla mina vänner: ni är så välkomna att hälsa på, när ni vill bara jag är vaken och hemma! de behöver ni aldrig fråga om :)

Kevin är min kärlek och honom ska jag ge allt jag kan, min tid, min kärlek och mina pussar. Och en stjärna på himmelen;)

Godnatt från luleå

Och jag har fått en rad på hemtjänsten. Ett vikariat. Och jag är glad :)

Skelande grisögon

Kategori:

Kaffe å snus i jokkish.
Sen vidare ;)