johannamodig.blogg.se

nyårs :)

Kategori: Allmänt

nyårsdagen och jag kämpar mot tröttheten. herregud vad de tar på krafterna att vara rockstarmama. även om jag inte är bakis så är jag trött och seg idag. De var lixom enklare förr :p haha!
 
hade ett riktigt bra slut på 2012. Mamma och pappa var här och åt tillsammans med mig och kevin. Sen kom jocke förbi, jag hamnade på party hos lizzo och därifrån gick vi till coffe. På 00.00 slaget var vi ute på hägern och sköt av raketer. när vi skulle gå in igen så hade coffe och hans tjej gått in och låst dörren och svarade inte i telefonen så folk hade sina grejjer kvar där inne och vi fick inte ut dem. Tillslut så fick iaf kj tag på grejjerna och vi fortsatte kvällen hos crissan. Men vad är de för sätt att göra så? nå kan man väl säga till folket att man inte vill ha fest längre så att dem iaf har en chans att ta sina saker... mycket märkligt må jag säga..
 
kom ändå hem rätt tidigt, vid 2 på natten. 
 
idag har jag slöat. vart på coop och handlat och surrat lite skit med cicci. hälsat på världens bästa granne jenny och nu är det dax för mediciner innan jag ska sova. jobb imorgon.
 
kevin har ju börjat vara vaken hela dagen. förut vilade han ju en gång på förmiddagen en timme ungefär men nu verkar de vara slut på det. ibland sover han men oftast inte. Det är bara de att de är jobbigt från typ 18 tiden att hålla honom vaken. Men är skönt att han inte vilar. På slutet nu när han vilade så blev de ju så att han var uppe till 23 tiden pga vilan. Så nu somnar han ju i bra tid och sover 12 timmar.. jävligt skönt :) 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: