johannamodig.blogg.se

sjukan

Kategori:

har gått bra. imorgon spirro, då får vi svar :) och sen drar vi på kryssning imorn :) ida kom ikväll. imorn kommer crissan,
jussi, cicci, kribba, mange, victor w och gabbi :) kmr bli awesome :)

hejråå
nä men

Kategori:

min mage tyckte jag skulle fa å prova om gräset är grönare på andra sidan så jag är på akuten på huddinge sjukhus. de är större, mer specialiserat, morfinet är lika fiint på bägge ställerna, personalen är bra men de är ju inte samma sak som hemma där man känner varann och är du med den och frågar hur barna mår. skitsamma, morfan gjorde det den skulle och jag vill hem å sova. tjaråå

stockholm

Kategori:

kom fram med tåget imorse... drog på skansen med gossen i sommarvärmen :) jag gillar stockholm men de är ju inget speciellt, inte när man vart här 1000 ggr förr :p men de är som min andra stad..

efter skansen drog vi på stan och vandrade ett tag, sen ut till ronald mc donald där vi bor :) för en stund sen ringde victoria också, haha! bruden bor i rummet brevid :)

Hahahahaaa

Kategori:

Hur ofta händerndet att man kommer på att man ska cykla iväg två på en cykel, varav den ena sitter i barnstolen på pakkihållarn... Och dessutom att man psykar sig och tar på sig hjälm när man trampar iväg... Ena hjälmen med nallebjörnar på :) haha. Och då möter man polisen. Jag kan ju säga som så att ena snuten tappade hakan när jag och crissan kom farandes så!!! Jag skrattade så jag höll på att kolappsa!

Tappade orden

Kategori:

06.00 igår när jimmy meddelade mig att svärfar hade dött i en olycka. Visst, de är slut mellan mig och jimmy och asim var inte jimmys pappa men i mina ögon var han min svärfar. Jinnys familj är ju en del av min familj. De är så när man vart tillsammans länge och tkr om varannn. Jag kmr aldrig glömma hur bra asim var. Han ställde upp. De känns overkligt de här och jag är ledsen så de svider :(

Sov i ro!

You light up another cigarette and I pour the wine

Kategori:

Its 4'o clock in the morning and its starts to get light :)

Jag kan ju inte direkt påstå att de är hälsosamt att stressa på de sättet som jag fått göra idag och kmr få göra resten av veckan heller... Massa att fixa innan sthlm på lördag. Hoff! Vart är min hemmaman som ska göra allt detta åt mej? ;) måste hitta en... Eller, de är nog inte möjligt (bevisa mig gärna att jag har fel).. De finns nog inga såna män ;) kanske man skulle fortsätta leva i celibat, eller bli lebb? Haha ja om de nu var så lätt att man bara bestämde sig för det :p

Nu ska jag sluta svamla :) jag trivs tokmegabra i läggan :)

Igår kom cicci å ida förbi på kvällen. De är mina fina ;) älskar dessa brudar till månen och universum runt :)

Måndag

Kategori:

Och jag är trött. Trots att jag somnade redan 21 typ ... Är ju sjukt.

Idag måste jag ta tag i massa tråkiga måsten. Blä!

Seg söndag

Kategori:

Kev vaknade strax före 7 och kom till min säng och la sig :) jag hade gärna sovit längre men men :p
Jag blir så trött och slut av medicinen.
Men som tur är behöver jag bara ta små korta powernaps på typ 15 min så känns de bättre :)

Idag har jag vart å handlat, tömt bilen på lite skrot och sen bakat en tårta. Farmor har hälsat på och nu är morsan här, lovade att göra slingor i hennes hår.

Jobb imorn. Fast rätt skönt, jobbar bara denna vecka för sen sen åker vi ju till sthlm på lördag :)

Ikea

Kategori:

Fick sig ett besök idag. Köpte en byrå till hallen och två korgstolar och lite små jox... Vet exakt vad jag ska beställa nu till mitt sovrum. Men har inte råd just nu... :)

Antibiotikan går bra. Visst smakar de konstigt i munne än och jag mår lite illa men de är ju som vanligt så :) den där nya antibiotikan jag provade, eller ämnet är ju ett gammalt men administrationssättet är ett nytt.. Jag tycker de funkar svin bra än så länge iaf. Bara suga i sig några puffar
Så är de klart :) helt suveränt :)

Och så var de ju de där med biljäveln.. Hade behövt byta till sommardäck, städa bilen och tvätta den. Och viktigast av allt: få igång vindrutetorkarna. Nu vet ni lixom.

Hejdå

Dropp

Kategori:

Då var det dax för dropp. 3 månader sen sist. Men denna gång ska jag ta ett antibiotikum i droppform och ett som pulverinhalation... Vi får se om de passar mej eller om de inte gör det..

Hur som så blir de väl inte så kul med dropp men men, de börjar ju bli dax. Hade faktiskt kunnat vara utan ett tag till men eftersom jag åker till sthlm på sjukhuset om 1 vecka ungefär så är de lika att ta de nu :)

Mys

Kategori:

Trivs så bra här i min å kevins lägenhet. Lite små grejjer som ja behöver köpa och fixa men det är så gott som klart :)

Jobbar eftermiddag både idag och imorgon. Sen kommer kevin hem imorgon kväll, längtar så galet efter grabbhalvan :)

Igår var de fiskepremiär. Fast min rulle är cp så jag måste be ngn kolla på den. Inga firrar fick vi heller, men satans massa motion ;p haha!
Tur man är så vältränad. Humpfff!