johannamodig.blogg.se

jag äter hellre blodpalt på två

Kategori: Allmänt

än oxfile ensam.

jag är rädd. ibland. för döden. jag har lixom inte tid att dö än. jag behöver bli gammal. jag har mycket kvar i mitt liv att göra och uppleva. men jag vill inte vara dödligt sjuk och totalt begränsad. vad är det för liv?

de är helt otroligt vad tacksam jag är att jag mår så relativt bra som jag gör.

♡♡♡

it's ok

Kategori: Allmänt

to feel lonely sometimes

det är starkt att våga välja att vara ensam. det är något att vara stolt över. men ensam är inte alltid stark och det är inte svagt att vilja vara ett med någon.
men att vara ensam i en tvåsamhet är att vara ofrivilligt ensam och då är det bättre att vara ensam i en ensamhet än att vara det i en tvåsamhet.

och jag vet precis hur stadigt jag står!♥

be true

Kategori: Allmänt

to yourself

det finns stunder som jag önskar varade i evighet. tillfällen då man ligger där tätt intill och tänker att det finns ingenstans jag hellre är. det finns ögonblick som är lika ömtåliga som de sköraste glas, men också värdefullare än de vackraste diamanter.
och de är när det bubblar som kolsyra i blodet och bröstet håller på att sprängas av värme som man vet att ett av dem ögonblicken är just då. då gäller det att ta in det. njuta till fullo och låta sig svepas med.

& jag vill för all tid och evighet drunkna i dina ögon.

what doesn't kill you

Kategori: Allmänt

makes you stronger!

jag vet inte riktigt vad jag ska känna nu när sommaren falnat och dött. hösten är onekligen här och idag föll första snön för denna vinter. snart, mycket snart, så är det -20 grader och drivor med snö. snart lyser juleljusen i var mans fönster. sätt det i relation till att för tre månader sen var det slutet av juni och vi hade midsommar. så kort tid är det kvar till midvinter. bitter sweet, ja jag vet.

idag skickar jag en hyllning till min älskade pappa som fyller år. kärlek<3

jag vet vad jag vill

Kategori: Allmänt

På vissa sätt är det väldigt skönt att vara lite äldre nu. Att veta vad man vill. Även om jag har lite åldersnojja när grabbarna säger att jag är TYP 30. haha.
 
Men jag ser de klart. Jag är så lycklig att ha fast jobb. en stuga att åka till. Jag är så enormt lycklig att vara kevins mamma. 
Jag vill gå såna där långa promenader. Prata om livet, tankar och vad man ska äta till middag nästa dag. Jag vill åka på semestrar till intressanta platser. Jag vill titta på stjärnorna genom röken av vår utandade luft i vinterkylan. jag vill ha min son brevid, som gör änglar i snön. Slå på en film på kvällen och tända ljus. äta våffelfrukost i sängen och bara njuta av att ha ledig helg.
Sånt vill jag. 
 
 

Sep. 23, 2013

Kategori: Allmänt