johannamodig.blogg.se

förra året

Kategori: Allmänt

kör väl en sammanfattning på förra året bara för att:

januari: flyttade isär från kevins pappa. 11 januari flyttade jag provesoriskt in i kjs lägenhet. flyttade hem igen den 28.e. började umgåsa med min barndoms kompis christoffer, han som sedan kom att bli mannen i mitt liv ;) vi bastade och festade en kväll denna månad. de var en speciell kväll, pga känslan att vara singel.

februari: hände inget vettigt. köpte min runda säng. annars mest stiltje. mkt kompis mys.

mars: marknaden var. besökte ishotellet. påsken kom, spenderade den delvis i stugan och sedan hemma. var med christoffer när han tatuerade sig. tatuerade mig. fick veta att jag hade fått lägenhet på hägern :) fick fast jobb på hemtjänsten 25/3

april: tråkig början på månaden. hela månaden var annorlunda. flyttade in i min nuvarande lägenhet. begravning för v.

maj: stockholm, partykryssning. busfest med bastu och jag och christoffer drog på en lite rolig cykeltur :) fiske i ligga. de var en bra månad trots allt.

juni: jag och christoffer hade redan börjat komma varandra nära efter allt som hade hänt. han for till magaluf men jag kunde inte följa. sen blev det pite på midsommar. många vakna nätter där jag och c låg i sängen och pratade om allt mellan himmel och jord med musik i bakgrunden.

juli: roadtrip till skövde nässjö stockholm med morsan å kevin. brorsan kom också ner till sthlm. kom hem och min son fyllde 3 år. samma dag fick jag höra en mening som gjorde mej riktigt lycklig. köpte min stuga i lansån denna månad.

augusti: fyllde år. jag och christoffer började nu att umgås dagligen med varann. jag christoffer cicci jocke å kevin spenderade en helg i stugan med massa bus lycka å fiske :)

september: hände inte så mkt. ett tråkigt besked återigen och ytterligare en begravning. stugan. hockeyresa till luleå.

oktober: lk-fest med min kompis kj :) annars inte mkt...

november: stockholm. jag och christoffer bestämde oss för att vi är tillsammans (vilket vi ju redan var i alla andras ögon). vi bestämde oss för att flytta ihop. göra de på riktigt lixom. var på julfest med hms.

december: flyttade ihop 1/12. var till luleå på hockeyresa. firat jul. tjorvat i stugan med el och vatten (måste fixas till våren).

hälsomässigt har jag vart stabil.

& jag vet precis vad jag vill ha ut av 2014 :)