johannamodig.blogg.se

update

Kategori:

Jahapp.. skulle till sthlm på sjukan onsdag-torsdag men avbokade eftersom jag inte är helt bra från öron/halsinfektionen ännu. Längtar mer och mer att få börja träna igen. Men vågar inte förrens jag känner mig helt frisk. Var och kollade örat igår eftersom jag.ånnu inte hör som jag ska och de såg att trummhinnan buktade innåt och var lite röd/varig ännu så jag hoppas de snart släpper. Imorgon är jag klar med penicillinet iaf.

Helgen bjöd på marknad och kevin fick en ballong, godis och sockervadd (för första gången, han gillade det...). På lördagen var vi på dop för lilla alice och kevin var så himla duktig i kyrkan. Satt still och lyssnade. Frågade lite grann om själva cermonin. Jag förklarade så gott jag förmådde. Eftersom jag inte tror på gud eller ens är medlem i kyrkan så är jag heller i te allt för bevandrad på de stigarna men vanlig allmänbildande fakta kunde jag gott ge honom. Hoppas aldrig han väljer att börja tro på gud. Men gör han de så kommer jag ju ändå älska honom. Så klart. Jag förklarade iaf varför han inte är döpt osv.

På söndagen så spelade jag bingo men de blev inte ngn vinst där. Så har jag myst med min familj.

Igår var det måndag och då var morsfarsan här och farsan hjälpte oss med köksfläkten. 
Idag kmr vårt nya kök men de sätter upp det imorgon. Ska bli så offantligt skönt att slippa bo så här spartanskt. 

Jooo :) om några veckor ska jag och kevin till saltoloukta och fjällvandra. Det ser jag otroligt mycket framemot. Tänk att min son har privilegiumet att växa upp här. Med den underbara natur som vi har. Där himlen möter fjället, som så lent övergår till en sjö. Där det är ljust dygnet runt i 2 månader. Där vi har vintrar som kung bore självt blir avundsjuk över. Där luften vi andas är frisk, klar och oförstörd :)

Nästa upplevelse jag vill ge honom efter fjällvandringen är norgefiske. 
Lika mycket som jag älskar en vecka vid medelhavet så älskar jag en spegelblank fjord.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: