johannamodig.blogg.se

mycket nu

Kategori:

Haha ja ni. . Förkylningen blev bättre men slemmet blev oändligt och Jag hade ingen möjlighet att hålla efter. Åkte till Stockholm imorse för att vara på sjukhuset imorgon och på torsdag men jag ringde dit och bad om att få komma redan idag och starta dropp för de här var inte möjligt att inhalera bort. SJÄLVKLART FICK JAG DET :) Ringde ju Sunderbyn förra veckan om samma sak men där fick jag ju inte direkt någon hjälp. Litar mindre och mindre på sjukvården hemma. Det ska vara Huddinge. Punkt slut. Som min Ssg sa: alltså vafan du är ju helt full av slem. Nä nå ska du få köra igång direkt :) man får väl vara glad att man iaf har ett ställe att lite på :)

Ihelgen var vi i luleå och kollade hockey. Det var helt okej fast tyvärr förlorade ju luleå.. 

Jo, har vart mycket om skolmaten på tapeten under förra veckan. Jag blev rent av förbannad. Kommunen har beslutat att ungarna enbart ska få vegetarisk mat på tisdagar. Hur sjukt är inte det? Ska man verkligen ta bort valfriheten? Alla andra jävla dagar får man välja om man vill ha kött (inklusive fisk och fågel) eller veg. Men nu ska man inte få göra det på tisdagar? Så finns det på riktigt människor som tycker det är bra? Som tycker att det är ju inte så farligt.  Nä, men då ska man ha en fläskkött onsdag och tvinga muslimska barn att äta det också, för de är ju heller inte så farligt. Och en kött fredag där vegetarianerna måste äta kött för det är heller inte någon fara, är ju bara en måltid i veckan. 
Vi i våran familj är stolta jävla köttotarianer och ingen jävla politiker ska bestämma att inte mitt barn kan ha valfriheten.  Om han sen väljer kanin mat så är det så klart helt okej. Men valfriheten ska de inte få ta bort. Nåja, har skrivit under en blankett där jag klagar och dessutom har jag fyllt i en blankett om specialist till Kevin på grund av våran religiösa tro. Där jag specificerat att han måste få kött/fisk/fågel även på tisdagar :)

Nå nu sängen. Så jag orkar sjukan imorn. Hejs
Pojkarna diskuterade innan hockeyn i lördags. Fast jocke kom sig aldrig till arenan så...haha ;)
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: