johannamodig.blogg.se

Bums i sängen

Kategori: Allmänt

Ja, jag skulle ju bums i sängen klockan 21.00 när "på spåret" var slut men nu är klockan 23isch och först nu kom jag i säng. När Kevin kom hem från crissans mamma och pappa så ville han mysa och kolla film och jag kände att de var verkligen behövligt. Så så fick det bli. Sen var jessie här en stund å vi satt och surrade innan jag kollade film med kev. Så de blir väl återigen en trött dag imorgon. Vaknar ju 6 och kan inte sova längre. Även fast milion sover så studsar jag upp. Trodde väl aldrig jag skulle säga det men alltså det är något speciellt med morgonen, när man får vakna i lugnet och stillheten och bara polymasa på . Inhalera och göra bort alla måsten. 

Idag skulle jag också vart hos svärmor och svärfar för att fira crissans moster som fyllt 50 år, men Middagen skulle vart 16.00 men hans moster hade inte hunnit till Gällivare ännu då, hon bor i Umeå. Så det blev framflyttat till 19.00 och 19.00 så Sover ju Milion för natten. Så cris och kev fick åka utan mig och Mille. Jag passade på att inhalera när de hade åkt.. 

Imorgon är min plan att hjälpa Kevin att rensa i hans rum lite. Vet ju att han vart snäll i år och att tomten kommer med massor av paket så de är bäst vi rensar bort sånt han aldrig använder och gör plats för det nya 👌🏻

Sen blir det givetvis uppesittarkväll framför Bingolotto tillsammans med cris, kev, morsan, svärmor, svägerskan (eller kanske svägerskorna) och emil. Och kanske svärfar också? Kan hända någon fler studsar in :)

Men nu är det godnatt på riktigt. Här är btw garderoben jag köpt och skruvat ihop idag till Milions rum. Fick lite bättre ordning där nu när vi har en garderob till kläderna. För då kan man använda byrån till blöjor osv, eftersom vi sålt skötbordet för det används inte längre när vi har en så otroligt vild 6 månaders minsteman :) (null)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: