johannamodig.blogg.se

Dagen

Kategori: Allmänt

Idag var jag otroligt trött på förmiddagen så jag har sovit två gånger. Är ju sjukskriven på 100% just nu så min man drar ett stort lass just nu, men han har även jobbat 2 dagar denna vecka och då har min mamma fått vara här hela dagen för att hjälpa mig och ta hand om barnen. Sen har även svärmor och svärfar hjälpt till under helgen osv när jag ånnu låg på sjukhuset. Så tacksam att jag har dem alla💕

Inatt ska Kevin sova hos en kompis och vi har ätit plankstek här hemma. Tycker om att laga sån lite goare mat på fredagarna så man riktigt får helgstämning, men idag var det faktiskt min man som fixade käket. Som han finns här för mig alltså 💕 jag har bara suttit på en stol och berättat hur han ska göra :)

Helgen är oplanerad, tar det som de kommer och efter hur mycket jag orkar. Maken ska dock eventuellt på en spelning imorgon som jag tycker han är väl värd att gå på.

I övrigt har jag inte så enormt mycket att berätta. Gör ju ingenting på dagarna så då finns de ju heller inte så mkt att berätta. 

Haha jo men just ja. De finns ju visst en sak att berätta. Igår var jag och tankade bilen på Ck och när jag kom ut från macken så var lysena tänd på min bil. Dessutom satt det två gubbar därinne. Kände ju hur jag varvade upp och stegade fram till bilen, slet upp förar dörren och frågad vad fan de höll på med. Gubbarna tittade helt oförstående på mig och sa va? Jaa fortsatte jag, va i helvete gör ni i min bil, ut därifrån nuuu! Då säger föraren: nä alltså de här är våran bil vi körde just in här på macken. Så kollade jag åt sidan och såg att min bil stod där brevid på nästa pump😂😂😂 ja Som jag skämdes.  Sa förlåt, hoppade in i min bil och drog därifrån. Hahaha alltså jag skyller på att min hjärna inte riktigt funkar som den ska nu efter alla sjukor 😂 tur att de satt däri. Tänk om jag hade hoppat in i bilen och åkt därifrån och insett att jag stulit en bil. Då hade jag ju dött😂

Kommentarer


Kommentera inlägget här: