johannamodig.blogg.se

Sjukan idag

Kategori: Allmänt

Kom till sjukhuset kring 07.30 för att lämna crp och blodstatus. Provsvaret kom på förmiddagen, alla prover var inom normalintervallet förutom crp som nu ligger på 18, i lördags låg det på 119... så det har ju blivit betydligt mycket bättre och jag har svarat på antibiotikan. Man hade också fått svar på typningen av blododlingen och det handlar om en bakterie som heter acinobacter. Tyvärr tenderar denna bakterie att bilda en biofilm (alltså en hinna, typ alglikt) och risken finns att den gjort det kring min port a cath. Så man har även blododlat mig en gång till idag och beroende på vad man gör för fynd så kan det bli aktuellt att slita bort porten. Om detta prov visar negativt får jag behålla porten men då kommer man odla en gång till några dagar efter att antibiotikakuren är klar för att se om det då eventuellt finns någon tillväxt. 

Jag är feberfri vilket är otroligt skönt, dock är jag väldigt trött i kroppen. Men det tar väl tid att återhämta sig så klart. Känns som att jag blivit överkörd av en bulldozer. 

Blev fast på sjukhuset ända fram till 16 innan allt var färdig trixat med. Sen hem och bara vara med familjen. Hela familjen somnade kring 20’tiden men jag måste vara vaken för jag sitter med Kvällsdroppet nu...

Gonatt hörrni. Och om jag är off på sociala medier så beror det på att jag behöver återhämtning men det värmer mitt hjärta att ni tänker på mig. Jag har cleara kalendern denna vecka för enbart återhämtning 👍🏻 (null)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: