johannamodig.blogg.se

Ta det lugnt

Kategori: Allmänt

Jag är inte så duktig på de här med att ta det lugnt, faktiskt är jag jätte dålig på det. Får ju kämpa för att inte kliva på min vanliga takt.. men även om jag mår mycket bättre nu så blir jag trött så otroligt snabbt. Och vissa dagar har vart värre än andra. 

Nu håller jag på att natta Milion, har inte orkat vara med honom så mycket idag som jag hade velat så därför tar jsg iaf de enklare sakerna som jag orkar 👍🏻
Därefter tänker jag lägga mig med Kevin i hans säng och läsa bok åt honom. Just nu är favoriten en bok om kroppen och hur allt funkar :) det gör mig glad, hoppas han blir intresserad av anatomi, medicin eller dylikt för de är ju så jävla kul :) fast jag stödjer kidsen i de mesta som de kmr intressera sig för.

Har vart lite stressad över julen, julklappar och dop men känner nu bara att äh, de blir vad man gör det till. Julklapparna är väl halvklara, maten har jag överlåtit på mamma och svärmor att ordna. Tomten är bokad. Dopet är halvordnat till. Men jag hinner😉 normalt sett så tycker jag ju allt sånt här är så roligt att hålla på med men när man inte känner att man orkar så är de heller inte lika kul. 

Nu somnade minsteman så nu ska jag gå å ta storeman ✌🏻 gonatt

Kommentarer


Kommentera inlägget här: