johannamodig.blogg.se

Längesen nu

Kategori: Allmänt

Vart så fullt upp i 2 veckor nu. 23 december var det uppesittarkväll, morsan, svärmor, cris syrra och kille var här och vi spelade Bingolotto. Julaftonen var vi hemma, på förmiddagen kom morsan, svärmor, mina brorsor, Jocke, Cicci, freya, Lucas, Jessica och jasmine. Och så kom ju tomten med julklappar till barnen eftersom Kevin sen skulle med sin pappa till Porjus. Dagen fortsatte, taito kikade förbi, sen kom svärfar och tindra och Tessan och emil. Så gjorde vi som resten av Sverige, kollade Kalle och sen käkade vi. Sen hade vi julklappsutdelning andra svängen, cris moster kom också förbi och vid 19 tiden var alla helt slut och började åka hem. Sen kom Kevin hem från Porjus och vi myste en stund innan det var sängdax.

Juldagen blev det utgång för mig och maken, barnen var hos sin mormor och myste👍🏻 helt okej kväll ute, längesen de var så roligt faktiskt 🙂 brukar inte alls tycka att de är kul att gå på krogen men juldagen brukar vara bra då det är många hemvändare osv :)

Sen kom pappa upp och hälsade på under mellandagarna, inte träffat honom sen i somras så de var kul 🙂

 julen åkte som vanligt ut den 27 december, därefter var det bara att lägga krut på att ordna inför dopet av milion den 29 december. Tur att vi har min mamma och svärmor och svärfar som hjälpte oss, tack ni är fantastiska 💕

När dopet var över var det bara att ladda om en fjärde gång och sätta krut på att få ett bra slut på 2017. Nyår spenderades även det här hemma hos oss, jag lagade helstekt rostas (en styckningsdetalj vid rostbiffen. Jätte god, nästan i klass med oxfilé) till det serverades potatisgratäng (givetvis hemgjord) och hemslagen kantarellsås och sallad. Till efterrätt blev det chokladpannacotta med mixade hallon. Körde bara 2 rätters iår. Det var jag milion Kevin Christoffer morsan svärmor svärfar tindra Tessan emil Jocke Cicci freya och magnus som åt. Sen på kvällen kom även KJ och Linn över (älskar att vi bor grannar). Spelade spel och umgicks. 00 slaget och det nya året firade vi in med raketer och champagne 👌🏻 sen for de flesta gästerna vidare antingen hem eller ut på partajj. Satt och surrade med KJ och Linn ett tag innan de gick över till sitt och jag la mig för att sova. Barnen verkade förstå att nyårsdagen är till för återhämtning för de sov bägge två till 09.30 :)

Dessutom var det ju vår bröllopsdag på nyårsaftonen, två år som vigda. Tills döden skiljer oss åt och ända in i evighet💕 

I veckan har jag gjort så lite som möjligt, bara återhämtat mig. Fått svar på blododlingen som togs efter avslutad antibiotika och jag har ingen växt av bakterier i blodet eller kring port-a-cathen så nu är jag officiellt friskförklarad från sepsisen och ingen operation behövs. Så glad över det. 

Idag har jag haft barnvakt åt milion och Kevin har hängt hos en polare. Varför jag har haft barnvakt? För att göra absolut ingenting. Vi har bara legat på soffan å slöat, jag har vart på massage, inhalerat, sovit, duschat. Bara fått vara å ta igen mig och att det behövdes. 

Imorgon ska jag baka tårta för på söndag fyller min man år. Sen blir det att packa för på måndag sticker jag ner till Sthlm på sjukan. Blir där till torsdag. Nu när jag är friskförklarad från sepsisen så får jag ju även börja träna men kmr sätta igång med det efter Sthlm bara för att jag ska kolla med dem ett extra varv om de tycker jag bör tänka på nått eller så.

Så, det var mitt jul å nyår. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer


Kommentera inlägget här: