johannamodig.blogg.se

Sjukan

Kategori: Allmänt

Är nere i Sthlm på sjukhuset nu. Egentligen skulle milion med hit men han var snorig hostig och tjorv med öronen så hans pappa fick ta föräldrarledigt och vara hemma med honom så han slapp flyga och vara sjuk här nere. Är första gången jag är ifrån honom i 3 dygn. Kändes jätte jobbigt först, absolut inte att lämna honom med hans pappa, han har full koll👍🏻 men att vara ifrån honom eftersom jag inte är van. Men när jag väl satt på flyget gick det bra, insåg att jag skulle få sova helt ostört i 3 nätter. Gissa om jag tagit tillvara på det 😂 sovit som en död, vaknar inte av nått, och ännu har jag en natt kvar att få sova på 🙂 visst tar ju Christoffer också nätter när jag är hemma men jag hör ju milion iaf, blir inte samma sak. Här har jag slappnat av totalt. 

Igår efter sjukan lånade vi bil och åkte till min faster på besök, även min andra faster kom dit så det var jätte roligt att träffa dem :)

Idag får vi se vad vi ska hitta på, kanske bio. Fick två biljetter från Ronald mc Donald huset. 

I lungorna känns de rätt okej, slemmet är ljust och löst så de är skönt. Hoppas jag klarar mig utan dropp ett tag nu. Är så less på dropp, hade ju det nonstop i en månad typ under november/december. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här: