johannamodig.blogg.se

Träning

Kategori: Allmänt

Träningen går bra, började träna i slutet på november men då åkte jag ju som ni vet på sepsis. Så det blev sen ett uppehåll på en månad men nu har jag vart igång två veckor igen. Försöker få in 3-4 pass per vecka. Förra veckan blev det fyra pass men denna vecka kommer jag bara fixa tre pass. Detta pga att onsdagens träning böev bortprioriterat. Jag var så fruktansvärt trött så jag var tvungen att använda mina 2 timmar till att sova istället för att träna. Hade inte klarat dagen annars. Idag var det dax igen, och motigt kändes det. Var så frusen och trött återigen så jag skippade gymmet, satte ihop ett tabatapass och körde här hemma. Först uppvärmning på mitt löpband, därefter har jag tränat mage, rumpa och lår. Var helt slut efteråt men nöjd. Absolut bästa sättet att hålla ångesten ifrån mig är att sköta mina inhalationer och min träning. Det är absolut i särklass det som annars ger mig mest ångest om jag inte får det att fungera. 

Iövrigt har jag vart på bvc idag med milion, 8 kg och 130 gram tung är han nu, 68 cm lång. 

I över 2 veckor har han ju krånglat på nätterna. Idag somnade han 19 och nu är klockan 20.30 och han har inte vaknat å tjorvat än. Det är visserligen bara en och en halv timme som han nu sovit men som det vart så är det bra. Han har ju snyftat typ var 20-30 minut. Han är nog i någon fas just nu. Men som tur är med andra barnet så har man ju lärt sig att nothing last forever och även om det är jobbigt just nu och trassliga nätter och trötta dagar så blir det bättre. De kommer inte alltid vara så. Och tillråga på allt så går de så galet fort så är de 7 år och går i skolan. Om de närmsta 7 åren kommer upplevas lika snabba så kommer jag knappt hinna blinka innan jag har en tonåring i huset och en 7 åring. 

Imorgon drar vi till Kiruna på fotticup, kev ska spela och han ser så mycket framemot det. Det ska bli roligt att få se honom på planen igen👍🏻

Nu sitter vi och tittar lejonkungen, men jag är ganska less på den för jag har sett den typ 23769 gånger. Så nu ligger Kevin med huvudet i min famn och jag passar på att tjyvblogga lite när han ändå inte märker det . Försökte verkligen föreslå att vi skulle se nån film vi aldrig sett förut men nej nej, de var lejonkungen som gällde. 

(null)

(null)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: