johannamodig.blogg.se

glömd

Kategori: Allmänt

bloggen har vart glömd igen ett tag. iaf har jag vart i huddinge på årskontroll/intensivvecka och de mesta var oförändrat sen förra året så de var ju bra :) jag står med andra ord stabilt i min cf :)

iövrigt rullar de på som vanligt... jobbar, busar med kevin. är med christoffer. umgås med vännerna. aa men ni vet. som vanligt. känns bra att jag kommit igång att träna också.

hejråå

på ett dygn

Kategori: Allmänt

har jag ätit detta, från 12 igår till 8 idag:
sammanlagt 7 potatisar, ca 700 gram julskinka, 300 gram rökt lax, 1,75 liter festis, 0,5 liter juice, 0,5 liter julmust, 200 gram choklad kakor, 200 gram tårta, 2 bitar morotskaka, 1,5hg ölkorv, 2 dl fjällfil, 1 dl flingor, 7 mackor med smör å ännu mera julskinka då eftersom jag hade de på mackorna. 2 våfflor, 0.5 dl lönnsirap, glass på våfflorna..

förmodligen har jag glömt ngt. men jag kan inte ens förstå hur man kan vara så hungrig som jag vart. har till å med stigit upp å ätit inatt. hur sjukt är inte de? nåja inte göre väl nå när man väger 46 kg men de är inte de som är grejjen. ja och då har jag ju sovit 11 timmar av dessa så detta har jag ätit på 9 vakna timmar. hur hinner man? glömde chipsen.
hejråå