johannamodig.blogg.se

förbannat

Kategori:

39.2 tempade jag nyss. Tagit alvedon och hoppas att de sen inte kmr tillbaka. 
Jobbar bara måndag tisdag så jag hoppas ju verkligen inte jag ska hålla på å va febrig och måsta vara hemma. 

Nu somnade iaf kevin och jag ska inhalera. 

Här är jag, kev, tomtefar och tomtemor för nån vecka sen :)

är det ens möjligt?

Kategori:

Att vara så här lycklig? På julaftonen så fick jag den finaste gåva som jag överhuvudtaget kan tänka mig av min sambo. Han frågade om jag vill förlova mig med honom. Tänk att jag som aldrig ens drömt om att vara gift tidigare, nu får glädje pirr av tanken. Det är verkligen helt rätt detta och jag hade aldrig kunnat tro att jag skulle få uppleva känslan av att vara så här lycklig tillsammans med en annan människa (förutom i min mamma-son relation till kevin då, men syftar nu på en kärleksrelation). 

Juldagen jobbade jag några timmar och sen hade vi bara familjemys här hemma jag och mina grabbar. Så skönt att dissa festligheter till förmån för familjen. Annandagen var igår och då kom jasse hit (min brorsdotter) för att sova. Sen kom även tindra (christoffers lillasyster, jämngammal med jasse, 10 år) hit tillsammans med kerstin (min svärmor, helt underbar person) och christoffers andra stora lillesyrra tessan (även hon världens goaste). Vi spelade spel och jasse å tindra verkade finna varann så dem sov här båda två och idag har de umgåtts hela dagen. När de var dags för dem att skiljas åt så ville de inte det och därmed blev det en natt till här för tjejerna :) kevin är då nöjd att få busa med stortjejerna. 

Nu är det dax för mig att sova, är så galet trött. Natti

2 dagar kvar till jul

Kategori:

Och jag älskar denna julkänsla som jag har. Har inte haft julkänslor sen jag var typ 12 år gammal. Så härligt att jag äntligen får uppleva det igen, och allt tackvare min underbara son och sambo. Christoffer har verkligen lyckats få mig att känna hur mysig decembermånad kan vara :) 

Jobbar bara 3 timmar till och sen går jag dessutom på julledigt (om jag inte får jobba lite övertid imorgon dvs)...

har försökt uppdatera bloggen två gånger men fattar inte riktigt vad som händer för när jag har tryckt uppdatera så finns inläggen ändå inte där. Å inte i utkast heller. Vi får väl se om det funkar den här gången :)overworked and underfucked

Kategori:

Jobbat fm hela veckan och dessutom övertid i måndags fram till 22.00... så idag på jobbet vart de massa tjorv för att en av bilarna skulle på verkstaden så jag jobbade på lunchen och slutade tidigare istället. Tog friskvård och komp också så när jag kom hem gick jag och sov ikapp några timmar och skönt var det. Snart ska jag gå och sova igen för natten :) vi har inte alls gjort något särskilt idag. Jag har mest suttit å läst och njutit av ledigheten och min sambo har passat på att spela dator :) 

Tjoohejs

1 år

Kategori:

Det är ett år sedan mer eller mindre som jag skrev något här. Men nu känner jag att jag möjligtvis kommer återuppta detta. Får väl prova iaf...

Oj vad mkt som hänt sen sist. Då bloggade jag om hur år 2013 hade varit. Nu har nästan hela 2014 gått. Sommaren som vart har kanske vart den bästa någonsin och den kmr bli svår att toppa. Vart utomlands 5 ggr. Lettland tallin cypern grekland och turkiet. Dessutom bilat till sthlm och lite mindre resor här i området. 

Det största som hänt är ändå att jag och christoffer köpte hus tillsammans. 1 september fick vi nycklarna och som jag trivs. Det är så otroligt mysigt att bo med min lilla familj i vårt egna hus :)

Sjukdomsmässigt har jag Legat stabilt hela året precis som förra året. Har syrgas när jag tränar men det är enda skillnaden och de var väl mer bara en fråga om att vi inte hade sett det behovet tidigare trots att det säkert har funnits. 

Men vad gäller träning så går de kukdåligt rent utsagt. Har ju ingen som vill träna med mig och jag tar mej tamejtusan inte iväg ensam. Inte ens hemma fast jag faktiskt har ett springband. Men de ska de bli ändring på.

Vad gäller godis är jag aktiv i mitt beroende just nu och det måste jag då också ta tag i. Jobbigt att lägga så mkt tid och pengar på att äta godis. Trycker i mig cirka 600-1000 gram om dagen. Japp ni läste rätt, ett kilo! På en månad äter jag utan tvekan och mer därtill lika mkt som en icke beroende gör på ett år. 

Kevin har hunnit bli 4.5 år och han är så full av bus och energi. Mycket frågor har han också och jag får upptäcka och uppleva mycket av barndomens värld en andra gång. Det är helt underbart. I mina ögon är han klok, väluppfostrad och världens goaste också. Men sånt säger väl säkert alla morsor om sina barn :)