johannamodig.blogg.se

åh så typiskt

Kategori:

I juni bestämde jag att jag skulle måla trappen denna vecka. För då är ju sommarn slut och Kevin har "pappa-vecka"... haha vädrets makter skrattar väl mej i nyllet nu. Enda veckan på hela jävla sommarn som det smällt till och vart riktigt soligt och varmt. Och här står jag och tokslipar och ska måla. Hojja. Nåja, sen är de ju gjort iaf.

Idag kom Kevin hem och ska sova en natt, sen ska han tillbaka till sin pappa så kommer han på söndag igen. Då åker vi med tåget till Stockholm för jag ska på årskontroll. Kevin bestämde att vi ska åka tåg så då gör vi det då :) 

Vart till farmor idag och hälsat på, hon hade fixat för imorgon ska det vara visning på huset. De ska sälja det. Vi Fick ett så underbart vackert linneskåp av farmor som har stått i deras snickarverkstad. De ska jag slipa och måla och sen kommer det få en egen plats här i vårt hem. Jag älskar gamla saker och har hellre sådana möbler som jag får arbeta med och lägga tid på för att få dem vackra igen men som har en själ. Jag har en byrå från slutet på 1800 talet som mormors föräldrar eller nå sånt hade stående ute i en vedbod en gång i tiden. Så tog mamma rätt på den och nu har jag den. Sen då de här skåpet jag fick från farmor. Och så ska jag måla en skänk i ek av det äldre slaget, vet inget datum på den men den ska bli vit och användas som tv bänk. Vi har också en lampa gjord av ett träd som jag sprayar vit. Sen ren och älghorn. Jag älskar dessa saker. 

Ska ta bilder och lägga in men just nu kan jag inte det. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: