johannamodig.blogg.se

oj de är mycket nu

Kategori:

Har skrivit flera gånger men av någon anledning så försvinner det jag skriver hela tiden. Jag var med Kevin i saltoluokta förra helgen (alltså inte helgen som passerar nu utan helgen innan) tillsammans med norrlands cf förening. Helt underbart var det. Vi fjällvandring,  Kevin har gått 12 kilometer över fjället från saltoluokta till pietsaure och tillbaka. Jag är så otroligt imponerad av honom. Stolt morsa :) stolt över mig själv också så klart. 50% i lungfunktion och fixade de. Sen var vi med ms langas till sjöfallet på en guidad tur också. Det var roligt det med. 
Trevligt sällskap och god mat har vi också haft.
Fyllde även 29 år där borta :)

När vi kom hem så har väl dagarna mest bestått i vardagsbestyr typ. Har ju misslyckats med att komma igång med träningen men nu måste jag verkligen fixa de. Huddinge på årskontroll den 25-27 augusti. Sen börjar jag nog jobba 1 september igen om allt är bra på årskontrollen. 

Annars har jag inte så väldigt mycket att förtälja. Vart tvungen att köpa ny mobil för min förra kukade ur. De va inge jag ville för s5an dög gott och väl åt mig men nu fick det bli s6an dårå. Ny säng och lite annat krimskrams har vi också beställt. Inte heller nå kul å lägga pengar på men ytterst nödvändigt. Den här sängen får man ju ont att sova i. På riktigt. Men så är ju madrasserna också 15 år gammal. Soptippen nästa för dem. Men sängramen kan man ju alltid prova sälja. 

Nånnå nu sova. Just läst ut en riktigt bra bok av kepler. Godnatt.

Grillnings ihelgen, men Olles är jag då 10 år för gammal för. Hojja va sugigt det var där. Hejs

Kommentarer


Kommentera inlägget här: