johannamodig.blogg.se

trallelalana

Kategori:

Familjen är förkylda och jag har nyss haft dropp men jag vågar inte chansa så jag bad om att få starta dropp igen här i Huddinge. Jag vill liksom inte avvakta. Bli sjuk om 3 dagar typ. Vänta 2 dagar på dropp och BAM isåfall får jag ha dropp på nyår. Får inte ske. Så jag slog ner olle i dörren och startade idag. 

Har haft sjukgymnastik här. Igår hoppade vi över träningen för jag passade på att testa ett gym här i flemkan som man får gå gratis på när man bor på Ronald. Helt okej gym men så sjukt. Var ett vanligt gym men sen hade de en dörr till ett tjejgym där bara tjejer fick träna. Gissar att de handlar om att muslimska kvinnor ska kunna träna utan att de är män där. Förstår ni va sjukt? 
Hyfsad träningsvärk i axlarna idag kan jag säga.

Snart får jag komma hem till min familj. Jag längtar ihjäl mej efter mina grabbar :)

Jo, medicinen som gör cellfunktionen normal för mig och därmed gör mej mkt mkt mkt friskare är på väg. Kanske redan till våren att den är tillgänglig. Jag håller både tummar å tår för att de ska så ske. Jag tror i ärlighetens namn inte nån av er friska kan förstå vilken stor grejj det är. Jo, mina anhöriga förstår ju de ur deras perspektiv. Det var som min älskade blivande man sa: den största present man någonsin kan få. Instämmer precis :)

Återkommer senare när jag blåst spirometri :) hejs

update

Kategori:

Oj va längesen jag skrev men de har vart nå konstigt med bloggappen.. nåja. Har haft dropp och det gick bra. Inte några särskilda biverkningar. Lite små svullen och lite värk men de är ju en åissdroppe i havet det. 

Har jobbat hela tiden under droppet och det borde jag inte ha gjort för nu känner jag mig verkligen trött och slut. Har iaf blivit sjukskriven nu en vecka framåt för att få vila upp mej och hinna med extra inhalationer efter droppet. Vill ju må på topp på bröllopet.

Just nu är klockan vad som känns som mitt i natta. Jag sitter på flygplatsen och väntar ... skulle åkt ner igår men de blev idag istället. Hinner eftersom jag ska va på sjukan först 11. 

Julen blir att vara hos svärmor och svärfar :) fast på förmiddagen funderar vi på att ha julfrukost hos oss :)
Vi får se hur de blir..

Vet inte så mkt mer att berätta faktiskt. Ska sova nu för nu fick vi precis boarda flighten. Natti