johannamodig.blogg.se

trallelalana

Kategori:

Familjen är förkylda och jag har nyss haft dropp men jag vågar inte chansa så jag bad om att få starta dropp igen här i Huddinge. Jag vill liksom inte avvakta. Bli sjuk om 3 dagar typ. Vänta 2 dagar på dropp och BAM isåfall får jag ha dropp på nyår. Får inte ske. Så jag slog ner olle i dörren och startade idag. 

Har haft sjukgymnastik här. Igår hoppade vi över träningen för jag passade på att testa ett gym här i flemkan som man får gå gratis på när man bor på Ronald. Helt okej gym men så sjukt. Var ett vanligt gym men sen hade de en dörr till ett tjejgym där bara tjejer fick träna. Gissar att de handlar om att muslimska kvinnor ska kunna träna utan att de är män där. Förstår ni va sjukt? 
Hyfsad träningsvärk i axlarna idag kan jag säga.

Snart får jag komma hem till min familj. Jag längtar ihjäl mej efter mina grabbar :)

Jo, medicinen som gör cellfunktionen normal för mig och därmed gör mej mkt mkt mkt friskare är på väg. Kanske redan till våren att den är tillgänglig. Jag håller både tummar å tår för att de ska så ske. Jag tror i ärlighetens namn inte nån av er friska kan förstå vilken stor grejj det är. Jo, mina anhöriga förstår ju de ur deras perspektiv. Det var som min älskade blivande man sa: den största present man någonsin kan få. Instämmer precis :)

Återkommer senare när jag blåst spirometri :) hejs

Kommentarer

  • Bettan säger:

    Grattis och lycka till på den stora dagen!

    2015-12-31 | 09:35:28

Kommentera inlägget här: