johannamodig.blogg.se

jaruup

Kategori:

Vaknadet uppstressad för att jag visste att jag var tvungen att åka på apoteket direkt de öppnade. När de var gjort så kändes det skönt för då kunde jag slappna av så nu sitter jag o h inhalerar. Får se vad dagen har att erbjuda. Hade vela göra något och inte bara sitta inne å glo. Så tråkigt när christoffer jobbar hela helgen också. Nånnå. Imorn kmr lillbusen hem igen iaf :)

 Ska iaf sätta in alla saker i hallen osv idag :)

trött som tusan

Kategori:

Men ska bege mig på yoga idag och hoppas de känns bra :) är ju 2 veckor sen jag var eller nå sånt..

Bilden är från igår när vi hälsade på lilla söta alice :)

när natten andas tung

Kategori:

Legat vaken rätt mycket inatt. På både gott och ont. Ont för att det är skönt att sova och annars blir man så trött. Gott för att anledningen till min vakenhet är att jag fått kissa flera ggr och därmed har jag tömt mig på all vätska jag natten innan samlade på mig. 

Jag har hunnit ligga och hålla om min sambo. Benen om varandras och hans lugna djupa lätta amdetag i mörkret. Jag drog mina fingrar genom hans underbara lockar. Lät de vila kvar där i håret. Andades in doften av min christoffer, den doft som för mig betyder trygghet. Jag drog handen ner för nacken längs hand ryggrad, tänkte på att det är precis så här jag vill spendera alla mina nätter. Invirrad i honom. När det är de mörkaste nätterna i december, alla vårnätter när ljuset sakta återvänder, jag vill ligga så från sommarens första uppenbarelse tills den svalnat och dött. Men sen kan vi vända oss, ligga sked genom hösten. Och börja om, om och om igen. Till all vår tid i livet är slut.
Jag vill hellre dö i dina armar än leva ensam i 1000 år.
Men först ska vi bli gamla tillsammans.

För jag älskar dig

psykbryt

Kategori:

Jaha då har jag lyckats ha ett psykbryt idag då. Stod i kön på coop och bakom mig så stod en karl och suckade och stönade Och svor.. morsan stod i kön brevid och när det blev min tur att packa upp varorna på bandet så sa jag till morsan att hon kunde komma å ställa sig med mig. Då började den där jävla karln att säga att så kan man väl förfan inte göra och bla bla bla... alltså ursäkta mig men då fick jag ett psykbryt. Kändes ändå ganska skönt men alltså så här i efterhand så tänker jag att istället för att göra som jag gjorde nu och skälla ut honom och få ett riktigt psykbryt så borde jag vänt mig om leende och sagt att så kan vi visst göra och har han något emot de så får han väl ringa polisen ;) haha. Nåja. Lätt å va efterklok :)

Jajjaaa. De var väl månadens damp de


svullen som fan

Kategori:

Haha jag ser ut som miss piggy. Är så sjukt svullen av droppet...
Helt störda drömmar har jag också haft.. 
Och seg hela morgonen. 

Nu ska jag iaf inhalera klart och sedan måla ett varv i hallen. Det har tagit sin tid men så är det när man inte är kry. 

Ikväll när christoffer slutat ska vi och hälsa på hans kusin och hennes bebis :)

furumöbler å fattigdom

Kategori:

Iaf va gäller de där bappiljonerna jag skulle vilja äga. Men vafan man är ju rik på kärlek å allt de där såå :)

Startat dropp idag. Nu jävlar kör vi :) 10mdagar går fort :)
På straxen ska jag på olles å smarra. Sen hem till gubben å mojsa.
Jag hatar å va sjukskriven men men.. var sak har sin tid och just nu har cystisk fibrosen sin. 

Imorgon ska vi iaf och snosa på bebis när christoffer kommer från jobbet :)

äntligen

Kategori:

På onsdag får jag dropp. Äntligen. Har aldrog vart med om sjukare. For ju förra måndagen på akuten för att jag var så febrig osv. Alla prover var bra och då var jag ännu inte så slemig så de var lixom ingen fara att jag inte fick dropp då även om jag kan tycka det är konstigt eftersom man vet med min sjukdom att en rejäl förkylning leder till massor utav slem och därför helst ska mota olle i grinden. Nåja men jag kämpade på men på fredag så var jag så sjukt slemmig att jag åkte till akuten igen då för att jag tänkte att de får starta dropp. Fast haha nä de gjorde de inte. De tyckte att jag kunde inhalera lite mer å om de inte var bra idag så kunde jag kontakta sunderbyn. Jag var uppe i 4 timmar inhalation redan i fredags så jag kan väl inte direkt påstå att jag delade läkarens uppfattning men nåja. Jag fick ju snällt åka hem. Må dåligt. Vara slemig hela helgen och ringa lungan idag. Så nu har de skrivit ut dropp. På onsdag får jag starta.. sjukskriven till 4 mars. Fattar bara inte varför jag inte hade kunnat få detta redan förra måndagen. Då hade jag mått bättre redan till helgen och dessutom hade jag snart vart klar frisk och arbetsför.. de är första gången de händer mig att jag blir nekad. Och definitivt sista för nästa gång kmr jag ligga på utav helvette om de  är de som behövs

tvivale

Kategori:

Fått sova 2.5 timme inatt (imorse). Kevin somnade ju redan 18.30 och jag hade inte hjärta att hålla honom uppe längre då han är sjuk. Sen vid 23 tiden har han börjat sova oroligt och hostat och ropat på mig osv. Så jag hann ju aldrig somna. Sen sov jag möjligtvis 20 min. Sen vaknade kevin kring 2 tiden. Och var precis klarvaken. Så 6 imorse somna han om. Till 8.30. Så jag har sovit mellan 6-8.30.. nå men de går fsktiskt rätt bra ändå :)

Idag är jag sugen att laga tacos. Tror nästan de får bli det :)

Morsan hade stickat yllesockor åt mig. Med lovikka garn. Och kardat de. Jag har haft på mig dem sen hon lämna sockarna igår. Så underbar :)

jag blir knäpp

Kategori:

Att bara sitta hemma. Jag kan lixom det här nu. Och idag är jag lite piggare än jag var igår. Hade 1000 miljoner bapiljoner ggr hellre tillåme jobbat än att bara dröna runt här hemma. Helst av allt hade jag dock vart med min sambo på skoterköreri. 

Annars vetja inte så mkt att berätta. Kevin fick ju feber natten till igår och har vart febrig sen dess. Så nu var det hans tur då. Min lilla stackars sjukling <3

dagsformen

Kategori:

Feberfri både igår och idag. Men slemmig och helt sjukt trött. Sovit 2-3 ggr per dag förutom att jag också sovit på natten. Men de är ju bra att vila så man blir frisk. Hade ju tänkt vara frisk till yogan idag men den fick jag avboka.

Sambon har åkt iväg med skotern till nån by och jag vet inte om han kmr hem imorgon, på lördag eller på söndag. Saknar han redan men det är bra att va ifrån varann för då blire roligare när man ses sen <3

tick tack

Kategori:

Tick tack, tick tack... tiden går och för varje dag så har vi fått leva en dag längre. Ska vi vara krass så är det inte så lång tid vi får här på jorden och i ärlighetens namn så är vi dessutom rätt dåliga på att ta tillvara den tid vi ens får... jag hade inte kunnat dö nu och vara nöjd. Jag har alldeles för mycket oavklarade saker att ta tag i innan jag är där. Ibland blir jag lite stressad över det. Jag vill hinna så förbannat mycket men det kommer jag aldrig att göra om jag inte själv tar mig för det. Ingen annan än jag själv kan ju skriva den där boken som jag drömt om att skriva sen jag var typ 14 år. Ingen annan än jag kan ju se till att jag reser till de där ställena som jag alltid drömt om att besöka. Vissa drömmar är jag dock beroende av andra för att kunna gå i mål med men det kommer också. Jag har tex aldrig i hela mitt liv vart en sån tjej som drömt om att gifta mig. Förrens jag träffade christoffer. Att han sedan friade till mig gjorde mig till den lyckligaste tjejen i världen. Tänk att jag ska gifta mig. Vi har visserligen inte bestämt när men att bara veta att det kommer att ske inom en överskådlig framtid är helt underbart.

Jag har dock massor utav saker som jag redan gjort också så klart och som jag är stolt över. Jag är stolt över min son. Över att jag har lyckats gå ut skolan med inte bara betyg utan riktigt jävla bra betyg också. Läst både el och undersköterska utöver samhällsmedia. Jag är stolt över att jag har christoffer. Att vi kaöpt hus. Att jag provat på att bo både i luleå, skövde, barcelona och malaga. Jag är stolt över att jag aldrig sysslat med droger. Jag är stolt över att jag sköter min sjukdom relativt bra (även om jag vart dålig med träning de senaste åren men iövrigt, att jag kämpar så förbannat mycket och fortsätter trots att motivationen ibland tryter). 

Jag är också stolt över att jag jobbat med mig själv och förändrats så himla mycket som person. Även om jag har en bit kvar i vissa avseenden, men jag är ändå stolt över att jag iaf vet om det och kan se det. Ingen resa är väl så lång, svår och befriande som den man gör inom sig. 

Kärlek/johanna

skönt som fan

Kategori:

For på akuten igår efter inrådan från sunderbyn. Lämnade prover och allt var bra vad gäller crp, blododling och vita. Så de var skönt att veta att det inte är bakteriellt utan virost. Så flunsan och jag ska slåss här några dagar framvars. 

Har ju inte så mkt att berätta eftersom jag inte gör något alls nu när jag är sjuk. Ja igår hade vi fullt hus då alla var och skruvade skoter. Själv låg jag på soffan. Men är ju iaf kul för kevin att kunna va me crissan å grabbarna i garaget å skruva ;) jag tog mig iaf på affärn för jag var så förbannat sugen på chokladpudding. Man orkar ju lite mellan varven, när alvedonen och iprenen hjälper. 

Hur sött är inte detta? (Kanske redan lagt upp de här? Börjar bli dement)

influensa?

Kategori:

På sunderbyn trodde de att det kanske kunde vara influensa jag åkt på. Min ssk skulle konsultera med dr om vi borde starta dropp (IGEN!!!) men nånnå va ska man göra. Är man sjuk så är man. 


asså va i helvette äre här

Kategori:

Nu ligger jag totalt däckad igen. 3 omgången förkylning nu. Världens hosta och feber (inte avsevärt mkt mer slem men de kmr väl). Känner mig trång i lungorna.

Jobbat, hämtat kevin och i bilen från malmsta till bergmansgatan så kände jag hur jag började må dåligt. Nå men hälsade på cicci en stund iaf men sen hem å be morsan komma å va me kev så jag kunde sova bort febern. Sov typ 40 min på sin höjd sen var de lite bättre men nu ligger jag här igen. Bara ringa sjukan imorgon känns det som...

valentin

Kategori:

Åh idag är det alla hjärtans dag och både jag och christoffer jobbar. Har iallafall planerat en liten överraskning till honom när han slutar ikväll :) 

Igår var jag och uträttade ärenden och Solade sen var jag på yoga och när sambon slutade så käkade vi tacos. Därefter låg vi på soffan och pratade om allt och ingenting innan vi gick och la oss :) 

Imorgon kommer min lilla busunge hem också, som jag längtar efter honom <3

hade bara en sparad bild från snapchat men såna här glajjor vill jag ha :)

vilken dag

Kategori:

Har vart på sämst humör idag. Vet inte ens varför men alltså hojj va tråkigt de är att vara de. Sen jobbat 7-22 på de. Men de var ju delvis frivilligt så klart och de var nog bara bra att jag jobbade. Nu ska jag äta varma mackor å kolla O.C. sen inhalera och sedan sova. Ledig imorgon men jobbar helgen. Imorn ska jag gå på yoga iaf :) men om jag får jobbförfrågan så kan jag kanske tänka mig att gå ut och jobba övertid igen. Beror på hur jag känner mig på morgonen :)

Hejs

kör på

Kategori:

Dubbla idag igen. Övertid från 16-22 :) 
Så då vet ni va jag sysslar med :p

O.C

Kategori:

Igår blev det ju bara att jobba och sen hem och sova så jag har väl inte så mkt att berätta.. idag tänkte jag sola efter jobbet och sen laga tacos till middag. Iövrigt vet jag inte vad som sker. 

Skaffade btw ett abbonemang på viaplay och där hittade jag O.C som jag började kolla... Minns att jag kollade den för 8 år sen och då identifierade man ju sig med personerna i serien.. de gör jag väl inte riktigt längre, haha i så fall mer med föräldrarna än med ungdomarna. Så tiden har ju gått och man har väl blivit mer vuxen :-) höhö


kör dubbla

Kategori:

Pass på jobbet idag. Först vanligt skift sen övertid :) de straffar sig när man vart sjuk. Då får man jobba över för att få en normallön. Haha.

Idag kom våra förlovninfsringar äntligen. Jag är så sjukt lycklig. Och den satt perfekt :) tänk att just jag fått privilegiet att leva med christoffer <3

hahaha vilket jävla skämt

Kategori:

Nå jag mådde ju bra när jag gick och la mig. Men vaknade med sjukdomskänsla i kroppen. Christoffer vaknade genomförkyld så vi får väl se om de nu bryter ut rejält på mig också eller om de förhoppningsvis INTE gör de för en gångsskull. Vilken start på året... har väl vart mer sjuk än frisk. Hahaha herregud..

Nåja nu morgon inhalation sen jobb

sovdax

Kategori:

Imorse blev jag väckt av att telefonen ringde. Det var min läkare från sunderbyn som ringde och frågade vart jag höll hus. Jag skulle ha varit där idag 09.00 och inte imorgon (!!!) Som jag själv trodde. Så nu missade jag ju de då. Förbannat. 
Nåja jag for till stugan och kollade till den idag iaf. Och friskskrev mig till imorgon eftersom jag ju ändå är hemma å mår bra nu. Så om 6 timmar ringer klockan.

Iövrigt har jag bara ställt iordning i förrådet idag. 

Nå jag vet inte så mkt mer. Hejs

prutt

Kategori:

Fredagen tjorvade sambon med att byta handfat i toan nere.. de va väl i princip de vi gjorde på hela dagen. Eller jaa, han skruvade i min skoter också men vi fick inte till det. Måste skaffa en längre bult så ordnar det sig...

Lördagen for vi ut med skoter och de var kanonväder. Jag hade ju ingen skoter så jag fick åka bakom. Var trevligt men jobbigt att åka. Kevin var i jokkmokk på marknaden med moffa och köpte en ballong. När vi kom hem från skoterturen så hade jag feber så då blev det mest att vila och ta alvedon. Vet inte, jag trodde jag var helt frisk men tydligen inte. Sen bastade vi och myste. 

Idag har jag mest dröna runt och nu for vi för att gratta jocke på 24 års dagen. 

Jaa.. så då vet ni va vi sysslat med :)

ååh :)

Kategori:

Vaknar upp utvilad för en gångsskull. Mår bättre. Så härligt. Hoppas det får hålla i sig för då är nog denna förkylning snart ett minne blott. Är sjukskriven till på tisdag för då ska jag till sunderbyn på sjukhuset men har jag tur fortsätter jag att må bra och kan då ägna mig åt intensivare träning och medicinering de sista dagarna på min sjukskrivning :) vi får se undr dagen :)

Här myser kevin med moffa för nån vecka sen. Nu har moffa besöksförbud för han är magsjuk...

haha

Kategori:

Jag har ju drabbats av narkolepsi eller nått. Jag har sovit runt här hemma hela dagen. Helt färdig. Nåja nu är de ju kväll så snart får jag sova igen. Bara inhalera först...

Jag är heeeela tiden sugen på nått men jag kan inte bestämma mig för vad.. godis hade ju vart gott men de är faktiskt inte det jag är sugen på och jag tänker ändå inte köpa det. Nu har jag ju hållt mig över en månad och det ska jag fortsätta med :) vill ha de så. Det är så otroligt skönt att inte behöva tänka på att köpa godis hela tiden :) 1 kg om dagen åt jag. Eller jaa, mellan 700gram till 1kg då :)

som en dröm

Kategori:

Jag får tacka min lyckliga stjärna för att jag fick chansen att möta christoffer. Att vår vänskap sen barnsben plötsligt fick glöd och blev till kärlek. Christoffer är allt och mer därtill för mig. 
Att få leva i känslan att det är varmt tryggt och härligt är något som jag hade önskat att alla fick uppleva. Vägen hit var inte någon dans på rosor och det säger jag heller inte men vi fick det vi båda verkligen förtjänade efter slitet. 

sikken dag

Kategori:

Sambon var ut med skoter och kom hem först efter 18 tiden. Själv har jag hängt tvätt idag o h thats it, var helt slut efter de. 
Ja, jag har ju vart på affärn också kom jag på. 

Sen när christoffer kom hen for vi till hans morsa å farsa å käkade blodpalt :) kevin busade på där så när vi kom hem så var han helt slut han med. Han slocknade typ direkt vi kom hem. Jag var så söt sugen så de fick bli en sockerkaka, bara för att de är den enda sak jag kan baka utan och innan i sömnen så de tar mindre än 5 minuter för mig att slänga ihop en. Sen när den var klar så smällde jag i mig en fjärdedel av hela kakan och drack juice som jag hade pressat. Nu inhalerar jag och sambon tror jag spelar. Snart ska jag gå å sova, orkar knappt hålla ögonen öppna...

Längtar till vi får våra ringar nu :) jag och christoffer i december:

jahapp

Kategori:

Då vaknade man och hade strömavbrott här hemma..de va ju mindre kul. Jag som hade behövt inhalera..  osv. nånnå.
Snön forsätter iaf att tokvräka ner.
Och förkylningen håller på bråkas :)

skotta skotta...

Kategori:

Den senaste veckan har min sambo hadt det han gör. Varje dag har han ju vart ute och skottat och skottat. Igår tog han garagetaket och idag tog han gården efter att "sågat" ner allt från hustaket... 

Sen på kvällen hade vi besök av finaste jocke och cicci en stund. Haha vi fastnade att titta kevins barnprogram även fast kevin själv hade somnat. Men de är helt vrickat vad de finns...

mamma har också vart hit med hembakade semlor, mums :)till jenny

Kategori:

Jo jag tror också att det är en av favorit sakerna, att få mysa hos mommo och moffa och sova där. Haha han blev ju tillåme sur när vi hömtade honom. Fast sen var han ju glad direkt vi hade åkt.  Men det är väl samma med milo, de vet att de får extra special behandling av deras kära mommo och moffa osv :) haha. 

Nånnå, nu är vi vakna här i huset och jag är ännu värre förkyld idag. Ska köra kevin på dagis sen hem och ta alvedon och sova. Därefter måste jag ringa sjukhuset å höra om vi ska starta dropp på nytt eller avvakta...


helt otroligt

Kategori:

Nu börjar jag bli förkyld. Ont i halsen, huvudvärk, lätt temp, snorig... alltså jag ids inte... 

iövrigt idag har vi vart till morsan å farsan å hämtat kevin. Efter vi hade hälsat på där så for vi hem. Sen skulle vi till christoffers kusin som fått barn men eftersom jag nu blev förkyld så får de bli en annan gång. Så crissan gick ut och skottade garagetaket och vi var med honom och fixade lite. Sen tog jag och kevin släpet och hämtade en hylla till hallen som vi ska ha korgar med mössor i och skoterhjälmarna på osv. Har köpt färg till hallen så jag ska måla om den så fort jag får ork och blir pigg igen. 

Sen kom brorsorna förbi och aimo på kaffe surr å skoterskruveri. Christoffer gick ut nu igen för att fortsätta skotteriet och jag måste iväg å handla.. 

nattbloggning från en hungrig johanna

Kategori:

Eftersom kevin prompt ville sova hos mormor inatt så tänkte jag och christoffer passa på att gå ut och käka tillsammans med cicci jocke niclas magnus jessica och jansson på olles men det fanns inga bord tyvärr. Så vi for till jocke och cicci och kollade hockeyn. Sen umgicks jag där ett tag och när de for på krogen så åkte jag hem. Min sambo for också på krogen. Jag gick och sov när jag kom hem och sov tills christoffer kom hem. Sen låg vi och myste ett tag innan han somnade. Men jag kunde inte somna för jag var ju hungrig men låg och tänkte att jag inte ides gå och fika. Men nu har de ju gått 3 timmar sen jag vaknade och jag har ännu inte somnat bara för att magen kurrar så nu gav jag upp. Nu blir det varma mackor sen ska jag sova. Tur kevin är hos mommo och moffa så jag får sovmorgon iaf :) längtar dock ihjäl mig efter honom. Men han är ju så stor nu att han själv uttrycker sin vilja och vem är väl jag att neka honom att sova där när han nu frågar. Han frågade ju för nån vecka sen också om han fick de. Mitt fina underbara smarta barn. Ja jag är helt galet stolt över honom. Men de ska väl en förälder vara?