johannamodig.blogg.se

uppdatering

Kategori:

Oj nu var det längesen. Sambon har fått semester och vi har hållt på med veden. Jag har dessutom sålt stugan i lansån. Hann inte med den eftersom vi har huset att hålla på med och sen jobbar man och har sjukdomen att tänka på och barn osv. Så jag fick bara ångest och dåligt samvete över stugan så nu är den såld. I framtiden kanske vi skaffar oss en stuga, mkt mindre och utan rinnande vatten vill jag ha.

Så vi har ju alltså vart där flera varv och tömmt sånt som vi skulle ha hem. Och sen hållt på med veden då. Och idag ska vi bege oss till finland över helgen :)

Haft dropp också eftersom jag ju inte kände mig bra heller..

Joo :) i hela mitt liv har jag velat sticka mig själv i armen och nu fanns det äntligen en anledning. Skulle ta koncentrationsprov på tobramycin och gjorde det i porten men trots att jag spolade igenom den noga så fick vi ett felvärde. Och att ta det kapillärt tycker jag är jätte svårt för jag har som krokodilhud på fingrarna så jag brukar få hålla på å sticka typ 10 ggr och mjölka för att få ut nått så jag bad om en butterfly så jag kunde ta provet venöst. Här är bildbevis :) jag har alltså stuckit mig själv här,haha stasade med en mobilladdarsladd:

Kommentarer


Kommentera inlägget här: