johannamodig.blogg.se

hejjhopp

Kategori:

Igår var de kalas för hela slanten :) redan 10.00 på morgonen var vi och grattade a.p.. Kevin åt tårta så de stod härliga till och busade :) sen for vi på stan med Magnus och käkade och därefter hem och göra oss klar inför fortsatt kalas på kvällen :) 

Idag är jag trött för jag kom så sent i säng men annars äre väl bra. Inte så mkt planerat för dagen. Skulle ha tränat men har fortfarande ont i axeln om än inte lika farligt som tidigare men ska avvakta med träningen till de är bättre :)
 Träffade världens sötaste Alice igår :)

axeln

Kategori:

Jaha.. har så förbannat ont i min axel. Antar att det är en inflammation i något muskelfäste. Bar upp en halv gris till morsan å farsan å efter det började det att smärta. Har tagit ipren igår och idag för att häva inflammationen. Hoppas de snart går över. Vågar inte träna när jag har så här. Eller jag funderar på å träna men utesluta allt som kan anstränga axeln. 

Igår kom min klänning jag ska ha på bröllopet och den satt perfekt. Så jävla skönt. En enda detalj jag ska ändra på men de är bara för att jag inte gillade den.. klänningen känns rätt. Den känns som mig :)
Nu väntar jag bara på brudtärnornas skor och på det kanske viktigaste, ringen. Cris kommer använda samma ring som när vi förlovade oss men jag kommer att ha två ringar. Vet inte riktigt hur man "brukar" göra men vi tyckte iaf de kändes bra att göra så :)


update

Kategori:

Nu har jag vart dålig på att uppdatera. I fredags kom Kevin hem och vi hyrde film och myste. På lördag var vi och kollade tomtarna på stan. Sen for kevin och sov hos mormor för jag skulle på kommunfesten. Först gjorde jag mej iordning och sedan började mina jobbarkompisar komma. Sen blev de då kommunfesten och de var riktigt roligt och bra mat :) 

I veckan har jag bara jobbat och tränat typ. 
Ja och planerat inför bröllopet då. Nu har jag börjat bli nervös också :) ska bli så underbart. Är så lycklig att jag får uppleva känslan att hitta den rätta. Han jag vill dela mitt liv med <3

Nä nu ska jag sova. Hejs

Jag i lördags:

pissdag

Kategori:

Ni vet när man vaknar på morgonen och redan då känner att man kommer få en pissdag. Så känns de för mig denna morgon. Trött och huvudvärk har jag också. 
Nåväl en glädje är ju att Kevin kommer hem idag :) 
Längtar så sjukt mkt efter honom  <3

Annars har jag inte mkt att berätta. Måste väl samla kraft att träna idag men är som sagt inte alls på humör. 

Gjorde jul här i förrgår :)

det händer mkt

Kategori:

Här är de fullt ös. Planeringen inför bröllopet är i fullgång och de är ju sjukt hur mkt man Ska tänka på. Herregud. Nåja vi är ju en bra bit på vägen så de är ju bra :) ser så enormt mkt fram emot detta. 

Har vart lat med träningen. Tränade bara en gång förra veckan och idag ville jag skolka men gjorde faktiskt inte de och efteråt var jag så nöjd och tillfreds. Dessutom har jag skottat snö när jag kom hem så jag har vart duktig. De är egentligen Christoffers jobb men han har hållt på indraget med Magnus så jag skottade :)

Imorgon är planen att åka och äta och bowla med jobbet under eftermiddagen och sen träna. Därefter får vi se vad de blir att göra :) julpynta har jag också tänkt göra i veckan eftersom de är tomtarnas vinterspel här i helgen.  Dessutom ska jag på julfest med jobbet på lördagen och gubben är bortrest med sitt jobb så kevin får vara hos mormor och morfar från lördag till söndag. 

Sjukdomsmässigt går de bra. Mår bra och hade inte behövt dropp ännu men ska ändå ta de i början på december så jag mår som bäst vid jul och nyår då vi viger oss. Egentligen skulle jag haft de i slutet på december för då är de 3 månader sen sist men som sagt vill ju inte gifta mig med dropp när de går att undvika :) så att jag klarat iprincip 3 månader utan dropp är jag glad över. Känns som ett kvitto på att jag är tillbaka där jag var i våras innan jag drabbades av alla jävla sjukerier.


dagen

Kategori:

Idag har kev vart på hockeyträning och därefter for vi förbi mamma och pappa. Sen for vi till farmor och därefter hem. Sen var vi och bowlade och käkade på frasses och vi var väl hemma igen efter 18. Haft en jätte mysig dag tillsammans med gossen. Igår kväll kollade hela familjen film och myste. I övrigt igår har vi vart på stan och inte så mkt mer. Ja och Christoffer hade ju de han gjorde...

bröllop

Kategori:

De händer mkt nu. Jobbet går bra, jobbar 50% och de är precis de jag behöver. Hinner med att träna då och de känns skönt.. träningen går bra men denna vecka har jag inte tränat en enda gång än och nu är det torsdag. Har tyvärr bara blivit så för vi har bilen på verkstan och de har kännas stressigt och krångligt att då ta sig iväg. Sen har jag också känt mig så trött. Men inatt har jag sovit riktigt bra så nu blir det badhuset med grabben och sen blir de pump ikväll :)

Nu till något helt annat. Förra julen så friade ju Christoffer till mig och tanken var först att gifta oss sommaren 2016. Men vi har bestämt oss att gifta oss nu på nyårsaftonen. Igår fick vi bekräftat tid i kyrkan osv. Så inbjudningskorten är beställda och vi borde få dem till veckan och då kommer vi skicka ut dem :) 

Ååh så jag längtar <3

fest igår

Kategori:

Igår skulle jag med mina jobbarkompisar på förfest hos en utav dem och sen på nå dansband.  Men dansband är ju inte direkt min grej och när kj frågade om jag kunde ställa upp som bordsdam på gruv4.ans fest på nex med tillhörande 3 rätters så var jag ju inte sen att tacka ja :) hade väldigt trevligt, riktigt god mat men dock lite väl liten portion. Sen dansade jag som bara den :) 

Idag har jag och cris vart hos hans morsfarsa och hälsat på. Och så har jag vart på at med morsan å cicci å käkat. Mått prima som tur är :)

Nu sitter jag och väntar på att rostbiffen ska bli klar så ska vi käka :) har inte så mkt mer att berätta.

Jo om träningen: börjar känna att jag kommit igen med träningen nu efter mina 5 månader som sjuk fram och tillbaka. Har kunnat öka i vikter och pumpingen är de roligaste passen precis som jag länge tyckt. Yoga gillar jag också men de har blivit lite mindre av de passen. 
Börjar känna resultat också och det är kul. Mindre slem och enklare att andas och mer ork. Att man dessutom kommer att få snygg kropp är ju bara en bonus ;)


för att se ljus måste man sett mörker

Kategori:

Det kom ganska snabbt, som när hösten blir till vinter. Från en dag till en annan, och nu blåser nordliga vindar i min själ. Men frukta ej, ty våren kommer att återkomma. Vindarna ska mojna, solen återta sin styrka och värme vill spridas. Men till dess så andas vi igenom mörkret med bestämda andetag. Vi låter isen och kylan ta plats, för först när man vågat låta det mörka bre ut sig, först då kan man öppna upp för att släppa in det ljusa igen.

-Johanna Modig

halloween 2015

Kategori:

Ja, i fredags efter att Kevin åkt så var jag med cicci och gjorde 2000 ärenden. Sen när jag kom hem så gick jag och sov ett tag för att orka med halloweenfest :) vi hade fest hemma hos oss och de var massor av folk här som kom och gick under kvällen/natten. Vi begav oss ingenstans utan var faktiskt hemma hela tiden. Vid 02.30 tiden så avslutade jag festen och jag och cris käkade och gick och sov. 

På lördagen var jag trött så förbannat, hade ju vaknat flera ggr under natten osv. Vi slöade mest och kollade film. Sen for vi på kyrkogården på kvällen och tände ljus och därefter for vi förbi krille å Kerstin. Snett var de hem å sova å karl spelade lite. 

Idag sov jag på tok för länge och när jag väl hade stigit upp och inhalerat så var klockan typ 14. For med cicci å jessie när de käkade pizza och sällskapade och sen hem. Då kom Kevin och vi alla 3 for till mamma som fyller år idag. 

Så ja de va väl min helg. Avbokade styrkepass i fredags btw för jag var orolig att jag skulle bli sjuk när kev hade feber osv men jag verkar inte bli de så.. imorn får jag boka in nya pass för veckan :)

Är just en vecka sen jag var på massage och jag har redan massiv värk i axlar och nacke. Så tröttsamt

Nå natti nu

Min utklädnad btw. Man ska ju göra de man är bra på å jag är ju bra på att vara patient. Haha