johannamodig.blogg.se

det händer mkt

Kategori:

Här är de fullt ös. Planeringen inför bröllopet är i fullgång och de är ju sjukt hur mkt man Ska tänka på. Herregud. Nåja vi är ju en bra bit på vägen så de är ju bra :) ser så enormt mkt fram emot detta. 

Har vart lat med träningen. Tränade bara en gång förra veckan och idag ville jag skolka men gjorde faktiskt inte de och efteråt var jag så nöjd och tillfreds. Dessutom har jag skottat snö när jag kom hem så jag har vart duktig. De är egentligen Christoffers jobb men han har hållt på indraget med Magnus så jag skottade :)

Imorgon är planen att åka och äta och bowla med jobbet under eftermiddagen och sen träna. Därefter får vi se vad de blir att göra :) julpynta har jag också tänkt göra i veckan eftersom de är tomtarnas vinterspel här i helgen.  Dessutom ska jag på julfest med jobbet på lördagen och gubben är bortrest med sitt jobb så kevin får vara hos mormor och morfar från lördag till söndag. 

Sjukdomsmässigt går de bra. Mår bra och hade inte behövt dropp ännu men ska ändå ta de i början på december så jag mår som bäst vid jul och nyår då vi viger oss. Egentligen skulle jag haft de i slutet på december för då är de 3 månader sen sist men som sagt vill ju inte gifta mig med dropp när de går att undvika :) så att jag klarat iprincip 3 månader utan dropp är jag glad över. Känns som ett kvitto på att jag är tillbaka där jag var i våras innan jag drabbades av alla jävla sjukerier.


Kommentarer

  • Pappa säger:

    Jag är så glad . Det blir roligt med bröllop

    2015-11-19 | 04:27:49

Kommentera inlägget här: