johannamodig.blogg.se

halloween 2015

Kategori:

Ja, i fredags efter att Kevin åkt så var jag med cicci och gjorde 2000 ärenden. Sen när jag kom hem så gick jag och sov ett tag för att orka med halloweenfest :) vi hade fest hemma hos oss och de var massor av folk här som kom och gick under kvällen/natten. Vi begav oss ingenstans utan var faktiskt hemma hela tiden. Vid 02.30 tiden så avslutade jag festen och jag och cris käkade och gick och sov. 

På lördagen var jag trött så förbannat, hade ju vaknat flera ggr under natten osv. Vi slöade mest och kollade film. Sen for vi på kyrkogården på kvällen och tände ljus och därefter for vi förbi krille å Kerstin. Snett var de hem å sova å karl spelade lite. 

Idag sov jag på tok för länge och när jag väl hade stigit upp och inhalerat så var klockan typ 14. For med cicci å jessie när de käkade pizza och sällskapade och sen hem. Då kom Kevin och vi alla 3 for till mamma som fyller år idag. 

Så ja de va väl min helg. Avbokade styrkepass i fredags btw för jag var orolig att jag skulle bli sjuk när kev hade feber osv men jag verkar inte bli de så.. imorn får jag boka in nya pass för veckan :)

Är just en vecka sen jag var på massage och jag har redan massiv värk i axlar och nacke. Så tröttsamt

Nå natti nu

Min utklädnad btw. Man ska ju göra de man är bra på å jag är ju bra på att vara patient. Haha

Kommentarer


Kommentera inlägget här: