johannamodig.blogg.se

Cf vs frisk

Kategori:

Polarna: vi drar till magaluf! Packa bikinin och sminket. Redo på 30 min.
Cfaren: vi drar till magaluf, ska bara packa alla mediciner, fixa intyg, ha dropp så jag mår så bra som möjligt, se till att jag har medicin så jag klarar hela veckan osv. Redo om 2 veckor. 

Polarna: fest ikväll nu köööör vi!!! Untz untz untz!!
Cfaren: fest ikväll. Har Jag iv dropp att anpassa mig efter? Hur passar jag in inhalationen eller ska jag fuska? Ta medicinerna innan jag börjar dricka så jag inte börjar må illa av dem och spyr och så tror alla jag spyr för att jag druckit för mkt.

Polarna: äh men visst vi skulle ju bara hit över dagen och shoppa men de är ju värsta festivalen här tydligen så vi tar hotell och stannar natten.
Cfaren: antingen har vi här vart förutseende och packat med allt som behövs utifall att. Eller så stannar vi utan inhalatorn osv och få må halv risigt.  Eller så säger vi nej och party poopar Polarna och säger att vi måste hem. Fast så klart stannar vi ju, och mår halvrisigt ;)

Polarna: "usch jag är så förkyld att jag knappt kan andas genom näsan"
Cfaren: "fan vilken bra dag, jag har bara haft 14 host attacker och de var ju bara tungt att andas halva dagen"

Polarna: "åh nu får jag dålig lön för jag var sjuk 3 dagar. Dessutom var jag tvungen att köpa alvedon och bisolvon."
Cfaren: "fin lön denna månad, kunde ju jobba 17 av 20 dagar. Och betalat bort 2200 på högkostnadskortet på medicin så nu är de gratis ett år till"

Polarna: kommer hem sent en kväll och jobbar dagen därpå. Måste hänga tvätten innan de kan gå å sova. Ska upp 06.30, börjar 07.00
Cfaren: samma här men jag har 1.5 timmes medicinering också framför mig innan jag kan sova. Du kan sova till 06.30 om du börjar 07. Jag måste upp 04.45 om jag börjar 07.00

Cfaren: "åh är du redan klar med att ta blodproverna. Aha blev de bara 15 rör idag. Aja de va ju inge man är van vid 40 rör"
Polarna: "så slaktade hon nästan mig, fick typ slut blod. Trodde jag skulle dö. Vart helt blek". De tog ett stick i fingret!


Kommentarer

 • Sofia Hjelm säger:

  Haha så rätt 😂

  2015-10-27 | 21:13:36
  Bloggadress: http://moxs.se/
 • Lisa säger:

  Hahah så jävla bra! 😂

  2015-10-28 | 16:19:04

Kommentera inlägget här: