johannamodig.blogg.se

grabbhalvan

Kategori:

Igår var jag på loppis i malmberget med kev. Han hade pantat burkar så han fick ihop 130 spänn, på loppisen köpte han ett par inlines för 50 spänn. Sen for vi på stan och där hittade han ett par batmansockar för 79 kronor, vuxen storlek. Så dessa skulle han prompt köpa åt crissan. Hur gulligt är inte det? Så han tog sina sista pengar och köpte dem :) sötunge.  

När vi kom hem så for vi ut och tränade att åka inlines. Träffade en granne som vi inte träffat förut, ho6n sa till kevin: va duktig du är, och vilken snäll storasyster du har som lär dig åka :) fick rätta henne och säga att jag är mamma 😂

Sen bestämde vi att gå ut på Olles och käka på kvällen när Christoffer slutat. Så jag sa det till kevin och la till att om han känner sig alldeles för trött (för cris skulle va klar vid 20 tiden och de är ju Kevins normala sovtid) så kunde han få åka till Kerstin medans och vara där. Så då sa han direkt att han nog är för trött för Olles. Haha :) nå iaf så frågade han själv om han fick sova hos dem och egentligen behövdes ju inte det men han ville ju utan att det var på något sätt påtvingat och han har ju aldrig sovit borta annat än hos mormor och morfar så jag sa att de går bra. Tänkte vi får väl se om jag får åka och hämta honom men cris ringde sin mamma när vi var på väg hem från Olles vid 21.30 och då hade kev gått och sova så de gick ju hur bra som helst ;)

Nu ska jag och hämta honom och sedan ska vi på ishallen på hockey träning :)

Hejs

Kommentarer


Kommentera inlägget här: