johannamodig.blogg.se

sjukisen

Kategori:

Igår hämtade jag kevin från dagis, han har egentligen pappa-vecka men Jag hade bokat in oss på barn rymd-yoga-massage. Han sa redan när jag hämtade honom att han hade ont i huvudet och jag frågade om han ändå orkar gå på massagen och de ville han. När vi kom dit så började han se hängig ut och när jag masserade honom kände jag hur han började bli febervarm så vi åkte hem. Kevin sov över här hemma från igår till idag så vi hade en riktig mysig eftermiddag igår. Jag vart tvungen att avboka min yoga på eftermiddagen för han ville vara med mej och det förstår man ju. Så vi myste ner oss i hans soffa och kollade lejonkungen. Kring 18 tiden somnade han så jag förstod ju att det skulle bli en tidig morgon. 05.30 vaknade han. Fast jag får ju sova vidare på soffan när han tittar filn men nu vaknade jag med :)
Han är fortfarande varm min lilla gosing. Idag ska jag skjutsa tillbaka honom till hans pappa och sen kommer han hem till mig och Christoffer på söndag igen :)

Så ikväll blir det halloweenparty för oss. Jag brukar tycka halloween är en av de roligaste helgerna på hela året att gå ut faktiskt. Vi får väl se om de blir det nu :)

I övrigt ska jag träna idag, ett styrkepass. Har "bara" sprungit 3 gånger i veckan så de ska bli kul med styrka :)

De va väl allt.  Hejs

Kommentarer


Kommentera inlägget här: