johannamodig.blogg.se

bröllopet

Kategori:

Så, förra veckan på torsdagen så var det äntligen den stora dagen. Hela veckan var det fullt upp med förberedelser och fixerier. Onsdagen var vi på lokalen och förberedde festen och dekorerade. Min kusin är otroligt duktig på sånt och de blev fantastiskt tjusigt. Mamma och svärmor var också där och fixade och pappa kockade.

På torsdagen vaknade jag vid 8 tiden för inhalation och dusch. Därefter satte min kusin igång att sminka Michael och göra mitt hår. De var full aktivitet här i huset på alla och jag var faktiskt inte nervös överhuvudtaget. Allt kändes bara riktigt roligt. När vi kom till kyrkan så var det som att jag surfade på en lyckovåg :) att få gå in där och se alla människor som var där för vår skull var magiskt. Efter vigseln fick vi grattis av alla inne i kyrkan och därefter när vi gick ut så kastade dem ris på oss. Det var jätte mysigt och vi hade sån tur med vädret att det inte var svin kallt ute. 

Efter vigseln for vi till lokalen där festen skulle hållas och inväntade att klockan skulle bli 17 när alla skulle komma. Först hade vi middagssittningen och därefter paket öppning och kaffe och tårta. Sen skjöt vi raketer med barnen och därefter for de små hem för att sova liksom de äldre. Då började själva festen. Vi dansade, sjöng karaeoke och hade roligt. Faktiskt långt över förväntan. Jag och min make kom hem först 06.00 på morgonen :) jag kunde bara sova 1 timme och 40 minuter för jag var så stressad över att städa den där jäkla lokalen. Steg upp och städade huset som också såg ut som en jäkla bomb. Därefter for jag till lokalen och där var vi (jag majja morsan svärmor tessan cicci) i 8 timmar och städade. Förkyld och febrig började jag också känna mej där men de gjorde inte så mkt för jag hade ju iaf klarat bröllopet frisk. Och mkt riktigt så åkte jag på en riktigt förkylning med feber halsont och bihålorna. Min karl blev också sjuk. Är fortfarande dålig och nu börjar jag bli lite uttråkad på de.

Bilder kommer i nästa inlägg