johannamodig.blogg.se

Akupunktur

Kategori: Allmänt

Idag var jag första gången på akupunktur. Har ju så spända axlar och nacke dom symtom från min cf. Var lite skeptisk men helt ärligt gick jag därifrån med samma känsla som efter att jag fått massage. Dessutom vart jag typ helt yr efter akupunkturen, säkert när musklerna slappnar av och blodtillförseln börjar komma tillbaka till området. Har ju haft problem med området i princip så länge jag kan minnas. 


Kev for till sin pappa idag på pappavecka. Kmr hem på fredag igen. Saknar honom redan ju. Alltid lika trist när han åker men givetvis ska han ju fa, man ska va glad att barnen har pappor som bryr sig om dem. 

På torsdag börjar han första klass och vi går tillbaka till rutinerna igen, ska bli skönt. Nu fattar jag vad mina föräldrar menade med att de va skönt när skolan började igen när man va liten. Haha herregud då tyckte jag de var komplett galna. Men rutiner alltså, guld värt ;) 

Själv börjar tabatan igen nästa tisdag och jag och Cicci ska dit. Vi kommer få starta om från minus, så otränade som vi är... jag har inte rört en fläskfena på 10 månader så de är nog dax nu 😂 vill ha tillbaka musklerna. Och konditionen för min cfs skull. 

Resten av veckan kmr bestå av målning, men snart är huset färdig sminkat. Då är det bara foder kvar att såga till och måla, och lite andra detaljer. 

Nä nu ska jag och handla, har dragit mej för de hela dagen... är ju så trist. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här: