johannamodig.blogg.se

Lördagsmorgon

Kategori: Allmänt

Lördagsmorgon och ring så spelar vi. När jsg var yngre tyckte jag att mina föräldrar var helt störda som slösade sin tid på att lyssna på ring så spelar vi, eller ja, att dem öht var vaken sån tid på dygnet att de hann höra det var ju också helt stört. När jag fick Kevin så axlade jag samma roll 😂😂😂 så här står radion på i princip varje lördagmorgon (och jaaa, jag är uppe DEN tiden på dygnet) 😂 dessutom äter vi alltid våfflor eller plättar till frukost på lördagarna när Kevin är hemma :)


Vad dagen bjuder på får vi se, trist väder ute och jag har ändå en tvåmånaders plutt som avskyr att åka vagn när han måste ligga ner. Han vill sitta och se och han är ju ännu lite för liten för sittdelen. Men jag har redan vart där förut, kev var exakt likadan som bebis. 

Igår bjöds det på fisksoppelunch på rälsis. Är så otroligt roligt att min närmsta vän och brorson blivit föräldrar bara 6 veckor efter oss till en helt bedårande liten freya. Man har lixom nån att umgåsa med som är på exakt samma plats i livet som en själv ;) sen var även min andra nära vän Hanna förbi en vända och surrade lite :)

Har dropp just nu, är klar med det på torsdag nästa vecka. Måste verkligen sätta igång med träningen nu, har gått ner till mindre än vad jg vägde när jag blev gravid men de finns ju knappt en muskel i kroppen längre, haha. Måste träna upp kroppen. När jag väl kommit igång med träning så blir det som ett beroende. Älskar det 👍🏻👌🏻 

Nu ska jag steka plättar till frukost och sedan inhalation/J

Kommentarer


Kommentera inlägget här: